Анонси














      Конкурс «Місцеве самоврядування – це ми!»

      Назад

      До 30 червня 2016 року приймаються заявки на участь у конкурсі «Місцеве самоврядування – це ми!». За перемогу у конкурсі про місцеве самоврядування — подорож до Страсбургу та електронні гаджети.

      Відтепер можливість відвідати Штаб-квартиру Ради Європи (м. Страсбург, Франція), ознайомитись з діяльністю цієї поважної міжурядової організації та взяти участь у її заходах, поспілкуватись з молоддю інших країн отримають не лише автори роботи-переможниці, а й автори робіт, що посядуть 2 та 3 місця.

      1 Місце – Диплом, Кубок, запрошення 4 авторів роботи-переможниці до Штаб-квартири Ради Європи

      2 Місце – Диплом, запрошення 3 авторів роботи до Штаб-квартири Ради Європи

      3 Місце – Диплом, запрошення 2 авторів роботи до Штаб-квартири Ради Європи

      Крім того, у 2016 року запроваджено додаткову почесну нагороду — Приз глядацьких симпатій, студія-володар якого отримає електронні гаджети з логотипом Ради Європи.

      Усі фіналісти також будуть запрошені до Києва на церемонію нагородження переможців щорічного національного конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування» 2016 року.

      Обов’язкова умова для участі у номінації — виконання конкурсної роботи авторами шкільного віку, дитячою студією, гуртком тощо або у співпраці з ними.

      Розкажіть у своїх роботах про місцеве самоврядування у вашій громаді.

      Ви можете запропонувати власне бачення завдань та можливостей місцевого самоврядування. Не варто боятися цього — почніть розмову з простого:

      • Самоврядування: що ми знаємо про це?
      • Самоврядування: як це працює?
      • Самоврядування: що ми можемо зробити для цього? Як збільшити участь молоді у вирішенні питань місцевого значення, розбудові своїх громад?

      Самоврядування: як удосконалити? Як сьогодні відбувається реформування місцевого самоврядування в Україні? Які успіхи досягнуто? Що ви знаєте про добровільне об’єднання та співробітництво громад?

      Умови участі у фестивалі та додаткова інформація — на офіційному сайті Міжнародного дитячого телевізійного фестивалю «Дитятко»(http://fest.dytiatko.org.ua)

      Довідка. Номінація «Місцеве самоврядування – це ми!» є складовою частиною Національної конкурсної програми Міжнародного дитячого телевізійного фестивалю «Дитятко». Номінація започаткована у 2012 році спільно з Радою Європи.

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      11 Серпня 2023 12:12
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16