Анонси















      Назад

      Конкурс інноваційних та технологічних проектів у агросфері «Agro Challenge» (Раунд 2)

      Акселератор Agro Challenge спільно з Аграрною конфедерацією України за підтримки Міністерства аграрної політики України оголошує другий раунд набору інноваційних проектів в агросфері для малого та середнього бізнесу, який триватиме з 10 вересня по 01 листопада.

      Протягом цього строку всі бажаючі без вікових або інших обмежень можуть подати заявку на участь у Всеукраїнському конкурсі проектів на сайті.

      Акселератор AGRO CHALLENGE почав роботу в червні 2016 року. Перший етап відбору проектів до грантового фонду тривав із червня по вересень. На конкурс було подано 69 заявок зі всієї України.

      Проекти, з якими вийшли в фінал команди, проходитимуть акселераційну програму.

      Акселераційна програма для команд допомагає якісно опрацювати проекти та довести їх до прототипу та етапу презентації потенційним інвесторам. Фахові галузеві ментори допоможуть з експертизою та перевіркою гіпотез. Також наявний етап залучення інвестицій: команда грантового фонду допомагає проектам знайти перші інвестиції під реалізацію інноваційних проектів. Тобто участь у грантовому фонді допомагає проектним командам сформувати завершену концепцію, знайти фінансування та зробити перші важливі кроки на шляху від розвитку до реалізації ідей.

      Подання заявки за посиланням

      Переможців ROUND 1 буде оголошено 13 жовтня в рамках V Фестивалю інноваційних проектів «Sikorsky Challenge 2016».

      Про Фундацію AgroChallenge

      Грантовий фонд інноваційного розвитку аграрного сектору України, надає безповоротну фінансову допомогу молодим інноваційним проектам (стартапам) у таких пріоритетних напрямках, як рослинництво, тваринництво, інноваційні розробки або комп’ютеризація в АПК, переробка с/г продукції, меліорація, садівництво, енергозберігаючі технології, с/г машинобудування, моделі сучасного села, виробництво комбікормів, добрив, с/г техніки, молочна промисловість, аналіз ґрунтів і посівів, електронна комерція та ін.

      Фонд створений для фінансування ІТ-інноваційних та перспективних проектів на ранніх стадіях розвитку, наповнення якого здійснюватиметься за рахунок компаній та меценатів, зацікавлених у розвитку інновацій в агросекторі.

      Грантовий фонд передбачає можливість для компаній та фізичних осіб інвестувати кошти на розвиток і підтримку різноманітних корисних проектів в агросекторі. Це інноваційні та пріоритетні напрямки розробок, які обирають експерти агросфери: науковці та бізнес-фахівці.

      Детальна інформація: +38 066 774 28 03, Юлія Бистрова

      [email protected]

      Фінал конкурсу ROUND 2 відбудеться у грудні 2016 року.

      Додаткова інформація  http://gurt.org.ua/news/grants/34432/

      За більш детальною інформацією звертайтеся до Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації за тел. (0462) 675-651, 675-016.

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      11 Серпня 2023 12:12
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16