Анонси















      Назад

      Симпозіум для молоді від WIIS у Вашингтоні (США)

      Організація WIIS (Women in International Security) організовує п’ятиденний симпозіум для молоді в Вашингтоні, США. Симпозіум буде присвячений дослідженню питань міжнародної безпеки з гендерної точки зору. Участь візьмуть 24 студенти з різних країн.

      Дедлайн – 1 червня 2017 року.

      Під час п’ятиденного семінару будуть розглянуті міжнародні проблеми безпеки з урахуванням гендерної проблематики серед 24 аспірантів (магістрів і аспірантів). Симпозіум відбудеться 12-19 листопада 2017 року у Вашингтоні, округ Колумбія.

      На симпозіумі будуть представлені інтерактивні лекції, дискусії та семінари з гендерних аспектів проблем міжнародної безпеки. Крім того, учасники семінару отримають професійний розвиток та професійну підготовку, у тому числі, як ефективно взаємодіяти зі ЗМІ, писати для політиків, і використовувати соціальні медіа. Учасники також отримають інформацію про вплив державних органів, міжнародних організацій та аналітичних центрів.

      Кандидати повинні бути:

      • У даний момент навчатися або нещодавно закінчити магістратуру або аспірантуру в галузі міжнародних відносин, політології, міжнародного розвитку, досліджень в галузі безпеки, гендерних досліджень, антропології або суміжних дисциплін. Студенти, які будуть зараховані протягом наступного навчального року також будуть розглядатися;
      • Вік від 25 до 40 років;
      • Вільно володіти розмовною та письмовою англійською мовою.

      Подати заявку можна за посиланням:

      https://docs.google.com/a/wiisglobal.org/forms/d/1Y_PBmQp_Zk8egBI1HNsDAfqgSPa-F9uKZarKu9MwjTo/viewform?edit_requested=true

      Відібрані учасники отримають офіційні запрошення в кінці червня / початку липня 2017.

      Контакти:

      [email protected]

      Детальна інформація: http://wiisglobal.org/programs/wps-gps-initiative/

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16