Анонси















      Назад

      Проект Technology Nation Фонду BrainBasket

      Проект  Technology Nation

      Фонду BrainBasket

       

      Technology Nation - це всеукраїнський проект з безкоштовного навчання основам програмування. Даний курс дозволяє всім бажаючим отримати
      IТ-освіту світового рівня і вивчити основи найбільш популярних мов програмування, дає слухачам хороший базис для подальшого навчання та працевлаштування в IT-сфері.

      Заняття проходять у форматі blended learning (змішане навчання), що передбачає самостійну роботу з лекційним матеріалом, який викладений в онлайн, і аудиторну практику під керівництвом досвідчених менторів на базі 100 бібліотек по всій Україні.

      Участь в програмі не вимагає попередніх технічних навичок і подати заявку на участь можуть всі бажаючі. Ключовими критеріями відбору є володіння комп'ютером на рівні впевненого користувача і знання англійської мови на рівні upper-intermediate або вище.

      Також в рамках проекту у всіх навчальних групах передбачені квоти для учасників АТО і переселенців. Для участі в програмі необхідно заповнити анкету і виконати тестове завдання (Ви отримаєте його після реєстрації).

      Особливості проекту:

      ♦ навчальні програми базуються на курсах кращих світових університетів (Harvard, MIT, Stanford) і дають розуміння основ програмування і знайомлять з найбільш популярними мовами програмування (C, Python, JavaScript, HTML / CSS).

      ♦ заняття проходять у форматі змішаного навчання (онлайн + оффлайн). Курс триває 4 місяці, аудиторні заняття проходять два рази на тиждень в робочі дні з 19:00 до 20:30.

      ♦ кожна група займається під супроводом досвідченого ментора.

      ♦ освітні хаби розташовані у всіх обласних центрах України.

      ♦ навчання безкоштовне.

      Заявка та додаткова інформація за посиланням:

      https://brainbasket.org/ru/technology-nation-3/ .

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      11 Серпня 2023 12:12
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16