Анонси















      Назад

      Другий український форум Шовкового шляху

      Наймасштабніша подія в сфері налагодження українсько-китайського партнерства – ІІ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ ШОВКОВОГО ШЛЯХУ 2017 відбудеться в Києві 16 листопада 2017 року.

      Другий рік поспіль ділові та політичні кола України та Китаю зустрінуться на В2В2G-майданчику щоб обговорити можливості для спільної реалізації проектів, розширення торгівлі, розбудови інфраструктурних об’єктів, розвитку електронної комерції та виходу українських компаній на китайський ринок.

      В рамках Форуму планується проведення 6 галузевих панельних сесій (транпортно-логістична, торгово-економічна,  інвестиційно-фінансова, науково-технічна, культурна та туристична сфери).

      Крім того, під час роботи Форуму буде організована Алея інвестиційних проектів, що презентуватиме інвестиційний потенціал регіонів України. Участь в Алеї інвестиційних проектів сприятиме встановленню прямих ділових контактів, залученню фінансування та розширенню партнерської мережі між бізнесом України та Китаю.

      Участь у роботі зазначеного заходу візьмуть представники українського Уряду та Верховної Ради України, три Президенти України (Л. Кравчук,
      Л. Кучма, В.Ющенко), Посольство КНР в Україні й китайські бізнес кола, а також представники ЗМІ. Цьогоріч поряд із українськими політиками та підприємцями вперше до числа ключових спікерів Форуму увійдуть відомі в Китаї інвестори та представники великого бізнесу. Планується, що в рамках Форуму відбудеться В2В-зустрічі з китайськими інвесторами, які мають тверді наміри реалізувати українсько-китайські спільні проекти.

      Програма Форуму та деталі участі – за посиланням: http://forum.silklink.org.

      Контактна особа – Похилько Тетяна Євгенівна, тел. +38 067 3821760,
      e-mail: [email protected]).

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16