Анонси















      Назад

      Семінар-нарада щодо розроблення регіональних цільових програм

      03 серпня п.р в Департаменті економічного розвитку обласної державної адміністрації відбувся семінар-нарада з представниками структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних органів центральних органів виконавчої влади, установ та організацій, які опікуються питанням розроблення регіональних цільових програм.

      Головний спеціаліст відділу стратегічного планування, прогнозування та моніторингу регіонального розвитку Департаменту економічного розвитку обласної державної адміністрації Тетяна Ворожбит висвітлила важливі аспекти порядку розроблення регіональних цільових програм, моніторингу та звітності про їх виконання. Детально проаналізовано процес визначення результативних показників, реальності та доцільності заходів, включених до програм, а також порядок проходження експертиз їх проектів.

      Начальник відділу зведеного бюджету і міжбюджетних відносин бюджетного управління Департаменту фінансів обласної державної адміністрації Юрій Гриценко акцентував увагу присутніх на ресурсному забезпеченні виконання заходів програм, зокрема наявність в обласному бюджетів реальної можливості їх виконання.

      Начальник відділу взаємодії з громадськими об’єднаннями Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації Ірина Мироненко звернула увагу на необхідність обов’язкового проведення консультацій з громадськістю під час розроблення регіональних цільових програм, а також при підготовці щорічних звітів про їх виконання.

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16