Анонси















      Назад

      Комфортно має бути усім: і перевізникам, і пасажирам

      На цьому наголосив заступник директора Департаменту економічного розвитку – начальник управління розвитку промисловості, транспорту і зв’язку ОДА Сергій Меженний на засіданні Координаційної ради облдержадміністрації по організації пасажирських автоперевезень на Чернігівщині сьогодні, 22 серпня.

      На порядку денному — більше десятка питань. Більшість — про внесення змін до схеми руху та корегування виконання рейсів.

      Зокрема розглянули колективне звернення жителів села Боромики Чернігівського району щодо покращення автобусного обслуговування на маршруті до обласного центру. Відтак, договір з перевізником буде розірвано. На час до проведення конкурсу люди користуватимуться послугами іншого підприємця.

      А от введення нового рейсу за маршрутом Ніжин – Кунашівка – Переяслівка – Черняхівка – Березанка – Ніжин визнали недоцільним.

      На період до 1 квітня 2018 року закриють кілька рейсів у Ніжинському районі. На Прилуччині відтепер автобус заїжджатиме і до села Валки.

      Декілька питань потребують доопрацювання: зміни у часі відправки транспорту варто узгодити з іншими перевізниками та громадами. Результати обговорення стануть основою для прийняття рішення на наступному засіданні, що відбудеться за тиждень.

       

      Джерело: офіційний веб-сайт Чернігівської обласної державної адміністрації

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16