Анонси















      Назад

      Перший бізнес-фестиваль Чернігівщини вдався. У планах – зробити його традиційним та міжнародним

      Цьогоріч підприємці області відзначили своє професійне свято фестивалем. Захід був корисним і для бізнесменів, і для жителів та гостей міста.

      Враженнями та планами сьогодні під час прес-брифінгу в ОДА ділилися співорганізатори.

      2 вересня у Центральному міському парку культури та відпочинку можна було ознайомитися та навіть скуштувати деяку продукцію сіверських виробників.

      Малечу розважали конкурсами, боді-артом, фотографуванням з улюбленими мультперсонажами та цікавинками про особливості започаткування власної справи й необхідність енергозбереження. До слова, дорослі теж могли проконсультуватися щодо цих питань, а також пригледіти вакансії на підприємствах міста та області. Цікаво, що саме ці локації стали в нагоді і самим підприємцям.

      Також бізнесмени отримали відзнаки від представників влади Чернігівщини. Лауреати визначилися і в 10 номінаціях обласного конкурсу.

      А почалося все ще з самого ранку на головній площі Чернігова підписанням Меморандуму про співпрацю та взаємодію між Головним управлінням ДФС в області, Коаліцією «Сіверщина» та громадською організацією «Сяйво Сіверщини». Тут же учасники фесту склали бізнес-карту області і святковою кавалькадою на чолі з своїм міфологічним покровителем Гермесом рушили до основного місця подій.

      Варто зазначити, що до такої структури свята деякі організатори спочатку ставилися скептично, адже часу на підготовку залишалося катастрофічно мало. Втім, це стало на заваді лише для більш повного відображення на бізнес-карті регіону (виникла проблема з форматом емблем, яку не вдалося швидко вирішити).

      Дуже приємно, що до свята долучилася профтехосвіта. Адже ми робимо спільну справу. Та й самі бізнесмени відкрилася один для одного по-новому, каже Ірина Березинець, голова громадської організації «Сяйво Сіверщини».

      Наступного року фест планують зробити відкритим. Тобто взяти участь у ньому зможуть не лише місцеві підприємства, а й всеукраїнські чи навіть міжнародні.

      Більше фото та інформації про цьогорічне святкування шукайте на офіційній сторінці Бізнес-фест «Разом до успіху» у Facebook.

      Джерело: офіційний веб-сайт Чернігівської обласної державної адміністрації

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      11 Серпня 2023 12:12
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16