Анонси















      Назад

      Про підприємництво на Чернігівщині - з представниками європейського проекту

      Питання функціонування малого і середнього підприємництва в області, а також формування методології розробки політики МСП на регіональному і місцевому рівнях у Чернігівській ОДА вчора, 26 вересня, говорили з експертами проекту FORBIZ Рікардо Пінто та Наталією Баландіною. Засідання відкрила заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Наталія Романова.

      У зустрічі взяли участь представники Департаменту економічного розвитку обласної державної адміністрації, Чернігівської регіональної торгово-промислової палати, ДО «Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області», Агенції регіонального розвитку Чернігівської області.

      Довідково. Представництво Європейського Союзу в Україні у партнерстві з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України у 2016 році розпочали проект FORBIZ у рамках ініціативи EU4Business.

      Проект сфокусований на трьох компонентах, зокрема:
      - підтримка українських органів влади на всіх рівнях з метою покращення регуляторної політики у пріоритетних секторах;
      - посилення спроможності українських органів влади на національному, регіональному та місцевому рівнях, а також інших зацікавлених сторін у - впровадженні ефективних політик економічного розвитку з фокусом на МСП;
      - покращення доступу до інформації для українських МСП та консультації з бізнес-спільнотою щодо регуляторних змін.

      Учасники обговорення проаналізували особливості ведення бізнесу в області, розглянули сучасні напрямки підтримки підприємництва відповідно до профільної регіональної програми.

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16