Анонси















      Назад

      "Cтан та перспективи реформування системи надання адміністративних послуг"

      Про стан та перспективи реформування системи надання адміністративних послуг,  децентралізацію повноважень у сфері надання адміністративних послуг говорили під час конференції 9 – 10 жовтня 2017 року в м. Київ.

      Захід організовано Міністерством економічного розвитку і торгівлі України, Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, проектом «Реформа управління на сході України ІІ», що виконується компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за підтримки Федерального Уряду Німеччини з метою  обміну досвідом та кращими практиками реформування системи надання адміністративних послуг.

      У роботі конференції взяли участь заступник директора Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації Полторацька Світлана  та заступник начальника управління бізнес-клімату, споживчого ринку та ціноутворення – начальник відділу забезпечення розвитку підприємництва Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації Голомозик Роман.

      Учасники заходу обговорювали питання надання адміністративних послуг, у тому числі в об'єднаних територіальних громадах, електронне врядування, міжнародний досвід в цій сфері, можливості міжнародної допомоги та участі неурядових організацій у реформуванні системи надання адміністративних послуг, а також  перспективи та подальші кроки в даному напрямку. 

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16