Анонси















      Назад

      Всеукраїнський фестиваль інновацій

      15-17 травня 2018 року Міністерство освіти і науки України  планує проведення Всеукраїнського фестивалю інновацій. Мета заходу - популяризація розробок вітчизняних вчених та інноваторів, залучення інвесторів до фінансування впровадження новітніх розробок.

      У  рамках заходу буде проведено:

            - конкурс стартап-проектів, журі якого буде сформовано з представників венчурного бізнесу, бізнес-інкубаторів, асоціацій промислових підприємств;

                 -   презентації венчурних фондів та бізнес-ангелів;

                 -   конференції та семінари.

               Участь у конкурсі стартап-проектів можуть взяти розробки, представлені вищими навчальними закладами, що належать до сфери управління МОН,  науковими інститутами АН, а також загальноосвітніми та іншими навчальними закладами системи загальної середньої освіти. Звертаємо увагу,  що участь у  конкурсі  можуть брати  розробки  на стадії готовності  не менш як дослідний  зразок (прототип).

               Конкурс  міститиме  два  напрями:  інновації,  спрямовані  на  досягнення соціального ефекту, та інновації, спрямовані на досягнення економічного ефекту.  Попередній відбір учасників конкурсу триватиме  до  25 квітня. Учасників  буде  повідомлено  про  проходження  до  участі  у  другому  турі  - презентації  стартап-проектів  конкурсному  журі  до 30 квітня.  Другий  тур  відбудеться  15-17 травня 2018 року.

      Участь у заході безкоштовна. Витрати на відрядження  покриваються за рахунок учасника.

      У  разі  зацікавленості необхідно до 18:00 31 березня 2018   року   надати інформацію  за  формою (заявка) та  коротку  презентацію про проект (не більше  10 слайдів у форматі  .ррt) в електронному  вигляді  на адресу [email protected]. Заявки, надані пізніше зазначеної дати,  розглядатись  не будуть.

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16