Анонси















      Назад

      «Стратегічне бачення та пріоритети розвитку МСП. Координація з іншими документами»

      21-22 лютого 2018 року в конференц–залі готелю Україна (м. Чернігів, пр-т Миру, 33) відбувся другий навчальний модуль «Стратегічне бачення та пріоритети розвитку МСП. Координація з іншими документами» в рамках «Програми з розробки та реалізації місцевих стратегічних документів, спрямованих на розвиток малого та середнього підприємництва (МСП)» для членів робочої групи з реалізації проекту FORBIZ, що спрямований на формування та реалізацію сталої політики з розвитку малого та середнього підприємництва на регіональному рівні.

      Захід відбувся за участю керівництва Департаменту економічного розвитку обласної державної адміністрації, Чернігівської та Ніжинської міських рад, представників проекту FORBIZ Б. Александрової-Ефе - старшого консультанта з питань політики МСП FORBIZ (EU4Business),        О. Красовської - координатора проекту FORBIZ з питань регіональної та місцевої політики МСП, експерта Інституту економічних досліджень та політичних консультацій,   Ю. Вдовенка – радника проекту FORBIZ з питань регіональної та місцевої політики МСП.

      Учасники заходу обговорювали стратегічне бачення та пріоритети розвитку МСП, було вивчено досвід інших областей у формуванні стратегічних пріоритетів, розроблено ряд доповнень до Програми з урахуванням регіональних особливостей, акцентувалась увага на розробці карти стейкхолдерів на рівні області та міста, координації із Національною Стратегією розвитку МСП до 2020 року тощо, які забезпечать впровадження новостворених політик для малого і середнього бізнесу.

      Крім того, під час робочої зустрічі координаторів робочих груп з представниками проекту FORBIZ, було розглянуто питання подальшого співробітництва та визначені контрольні терміни роботи.

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16