Анонси















      Назад

      Щодо зустрічі за Програмою ЄС «Мери за економічне зростання»

      2 квітня поточного року в Департаменті економічного розвитку облдержадміністрації  відбулась зустріч з координатором Програми  ЄС «Мери за економічне зростання» в Україні Олександром  Цепко та радником Програми Павлом Касьяновим.

      Мета зустрічі - інформаційний обмін, налагодження взаємодії та визначення потенційних учасників Програми в області. Представники проекту ознайомили учасників зустрічі із особливостями та перевагами Проекту,  покроковим планом дій щодо приєднання до Ініціативи «Мери за економічне зростання», вимогами та можливостями для підписантів, результатами першого «демонстраційного» грантового конкурсу в рамках проекту та запланованими подальшими заходами.

      Довідково:

      Проект «Мери за економічне зростання» (M4EG) – це ініціатива Європейського союзу, що розпочала діяльність у січні 2017 року в рамках Східного партнерства.

      Проект спрямований на сприяння місцевим органам влади країн Східного партнерства: Азербайджану, Вірменії, Білорусії, Грузії, Молдови та України. В центрі уваги ініціативи «Мери за економічне зростання» – сталий місцевий економічний розвиток, надання підтримки містам, об’єднаним громадам, селищам та селам на місцевому рівні, з метою активного сприяння економічному зростанню і створенню робочих місць за рахунок розвитку їхнього потенціалу та професійних навичок, а також налагодження партнерських відносин з приватним сектором і громадянським суспільством.

      На сьогодні три громади Чернігівської області (Ніжинська, Прилуцька міські ради та Коропська об’єднана територіальна громада) є підписантами Програми  ЄС «Мери за економічне зростання» в Україні.

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      11 Серпня 2023 12:12
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16