Анонси















      Назад

      «Практичні аспекти залучення прямих іноземних інвестицій та супроводу інвесторів»

      В.о. директора Департаменту економічного розвитку Хомик О.Д. 18-19 квітня 2018 року прийняла участь в роботі дводенного семінару «Практичні аспекти залучення прямих іноземних інвестицій та супроводу інвесторів», який був організований Офісом із залучення та підтримки інвестицій UkraineInvest спільно з програмою «U-LEAD з Європою» у м. Київ.

      Цільовою аудиторією семінару були представники органів державної влади та місцевого самоврядування, агенцій регіонального та місцевого розвитку, Центрів розвитку місцевого самоврядування Київської, Житомирської, Полтавської, Сумської та Чернігівської областей.

      У ході семінару розглянуто важливі питання, що стосуються інвестиційного клімату України та регіонів, ролі центральної  та місцевої влади в його поліпшенні, потреби інвесторів, практичні аспекти та приклади стандартів залучення та супроводу інвесторів на регіональному та місцевому рівнях. Вивчено практичні аспекти створення та функціонування індустріальних парків як одного з інструментів залучення інвестицій.

      Під час семінару було презентовано інвестиційний потенціал Чернігівської області, обговорені перспективи створення індустріального парку на території області.

      За результатами роботи регіональних груп одна із областей буде відібрана для супроводу залучення прямих іноземних інвестицій UkraineInvest та групою радників Програми «U-LEAD з Європою».

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      11 Серпня 2023 12:12
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16