Анонси















      Назад

      «Практичні аспекти розробки проектів регіонального розвитку»

      15 червня 2018 року Департаментом економічного розвитку Чернігівської облдержадміністрації проведено черговий (вже третій) семінар-консультацію «Практичні аспекти розробки проектів регіонального розвитку» із циклу тренінгів з підготовки та написання проектів регіонального розвитку для участі у конкурсі проектів, які можуть реалізовуватись за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від ЄC у рамках виконання Угоди про фінансування Програми підтримки секторальної політики.

      Участь у навчанні взяли представники департаментів та управлінь Чернігівської ОДА.

      Відкрили семінар: Олександра Хомик  – в.о. директора Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації, Юрій Сухомлин -  начальник Управління інвестиційної та зовнішньоекономічної діяльності Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації та Сергій Хоботня – директор Агенції регіонального розвитку Чернігівської області.

      Експертом семінару виступила - Жанна Соловйова (експерт з регіонального розвитку та проектного менеджменту, керівник Житомирського регіонального хабу ПРООН із розвитку організацій громадянського суспільства, бізнес-тренер).

      В фокусі учасників семінару - логіко-структурні матриці проектів, починаючи від побудови дерева проблем та дерева цілей і завершуючи очікуваними результатами, запланованими заходами, необхідними для реалізації проекту. Також учасники семінару мали нагоду безпосередньо проконсультуватись з експертом, отримати поради та зауваження щодо визначених проектних ідей.

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16