Анонси















      Назад

      Як підготувати успішну заявку до Державного фонду регіонального розвитку - тема 3-денного тренінгу

      1-3 серпня в Чернігові в рамках Програми з розробки та реалізації місцевих стратегічних документів, спрямованих на розвиток малого та середнього бізнесу проходить тренінг "Як підготувати успішну заявку до Державного фонду регіонального розвитку". 

      Навчання проводять досвідчені тренери проекту FORBIZ Ольга Красовська та Юрій Вдовенко на базі Агенції регіонального розвитку Чернігівської області.

      До участі у тренінгу долучилися й фахівці Департаменту економічного розвитку: заступник директора Департаменту Світлана Полторацька, представники відділів державних інвестицій (Ірина Помеленко), з питань інвестиційної політики (Юлія Федосенко), забезпечення розвитку підприємництва (Роман Голомозик та Олена Європатова) та стратегічного планування (Андріанна Баженова), які освоюють не тільки теоритичні знання, але й набувають важливих практичних навичок щодо написання заявок. В ході навчання його учасники покроково пройшли всі етапи заповнення заявки і в результаті отримали чотири практично опрацьованих проекти, які можуть претендувати на фінансування з Державного фонду регіонального розвитку.

      Довідково

      Проект технічної допомоги EU4Business|FORBIZ фінансується ЄC та впроваджується консорціумом GFA. Проект надає технічну підтримку Міністерству економічного розвитку і торгівлі України у галузі регуляторної політики та політики МСП. Його основна мета — створення сприятливого середовища для розвитку підприємництва, зокрема для представників малого і середнього бізнесу.

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16