Анонси















      Назад

      Fit for partnership with Germany. Готуємося до партнерства з Німеччиною

      В рамках двостороннього співробітництва між урядом України та урядом Федеративної Республіки Німеччина, у тісній співпраці з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України та німецьким Товариством з міжнародного співробітництва GIZ GmbH за дорученням Федерального міністерства економіки і енергетики Німеччини реалізують Програму для підприємств з експортно-імпортним потенціалом і менеджерів  “Fit for partnership with Germany” (“Готуємося до співпраці з Німеччиною”), яку продовжено на період 2018-2019 роки.

      Програма спрямована на стимулювання розвитку українського бізнесу, економічне співробітництво між Україною та Німеччиною, соціально-економічний розвиток регіону та сприяє:

      • виходу українських підприємств на міжнародні ринки;
      • підвищенню конкурентоспроможності українських підприємств;
      • вдосконаленню компетенцій українських менеджерів у сфері зовнішньоекономічної діяльності.

      Цільовою групою для участі є представники українських підприємств із зовнішньоекономічним потенціалом, для них організовуються цілеспрямовані бізнес-сесії у Німеччині (90% фінансується Федеральним міністерством економіки і енергетики Німеччини).

      У 2018-2019 роках українським управлінцям/підприємцям і підприємствам пропонуються бізнес-сесії у Німеччині за напрямками:

      • загальна економічна кооперація;
      • економічна кооперація з умовно галузевою специфікою:
      1. економічна кооперація в аграрному секторі, виробництво та переробка сільськогосподарської продукції, виробництво продуктів харчування;
      2. економічна кооперація у сфері енергоефективності;
      3. економічна кооперація у сфері переробки сміття/ екологічної утилізації відходів;
      4. економічна кооперація в секторі охорони здоров’я/ індустрії охорони здоров’я.

      Більш детальна інформація про Програму та заходи її реалізації на сайті: www://ukraine.managerprogramm.de 

      Вважаємо, що участь у Програмі представників підприємництва та використання на практиці такого інструменту для розвитку бізнесу сприятиме збільшенню успішного підприємництва в регіоні.

      Просимо поінформувати зацікавлених осіб підприємницького кола та повідомити про наявних кандидатів Департамент економічного розвитку облдержадміністрації (м. Чернігів, вул. Шевченка,7, к.33), т. (0462) 66-96-09; 67-62-09   e-mail:   [email protected]

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16