Анонси















      Назад

      Артем Біденко презентував національний бренд Ukraine NOW у Шанхаї

      6 листопада 2018 року державний секретар Міністерства інформаційної політики України Артем Біденко презентував єдиний бренд України Ukraine NOW на Китайській міжнародній імпортній виставці (China International Import Expo 2018), що проходить у Шанхаї.

      «Ukraine NOW – це не тільки успішний бренд, який завоював престижну нагороду Red Dot Award. Це і максимально відкритий бренд для різноманітного використання підприємцями, стартаперами, громадськими організаціями, державними установами і просто громадянами з метою промоції України», - зазначив держсекретар МІП.

      Артем Біденко взяв участь у офіційному відкритті національного стенда України на CIIE 2018, а також модерував сесію з креативних індустрій.

      Відзначимо,  що Україна вперше представляє свій торговий, інвестиційний та туристичний потенціал на події такого глобального значення. І саме представниками усіх цих бізнес-індустрій бренд Ukraine NOW вже активно і широко застосовується, а також залюбки використовується громадськістю та в державних комунікаціях.

      Всього на виставці представлені 172 країни світу.

      «Україну представляє більш як 300 провідних підприємств різних галузей, починаючи від інвестиційної діяльності, харчової та переробної промисловості, індустріалізації, машинобудування, креативних індустрій, IT та інновацій, туризму та освіти, а також інвестори, покупці та відвідувачі. У кожній із представлених галузей китайський інвестор або покупець зможе побачити сучасні, технологічні, креативні розробки, створені українцями», - зазначив на відкритті стенда голова української делегації, Перший віце-прем’єр-міністр - Міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів.

      У складі делегації - представники Мінекономрозвитку, Мінагрополітики, Мінінфраструктури, МІП, наглядової ради ДУ “Офіс із залучення та підтримки інвестицій”, Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження, Державного космічного агентства, Адміністрації Президента, Верховної Ради, Київської міської державної адміністрації, ТПП, ДП “Антонов”, АБ “Укргазбанк”, ПАТ “Укрзалізниця”, ДП “Адміністрація морських портів України”, АТ “Укрексімбанк” та інших провідних державних підприємств.

      Джерело: Урядовий портал

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16