Анонси















      Назад

      Експортні можлиовсті до Великобританії для меблевої галузі

      Британський імпортер зацікавлений у партнерстві із висококваліфікованим українськими виробниками обивочних матеріалів, дерев’яних корпусних меблів та ліжок.

      Основною вимогою до потенційних партнерів  з виробництва обивочних матеріалів є наявність сертифікатів щодо вогнестійкості, відповідно до стандартів Великобританії (UKFireRetardantregulations), а  для компаній-виробників дерев’яних корпусних меблів та ліжок  –  відповідність Європейським правилам заготівлі деревини (EUTR/EUtimberregulations).

      Якщо ви маєте що запропонувати іноземним партнерам, повідомляйте про зацікавленість у співпраці на адресу: [email protected]  Дедлайн для подачі пропозицій  – 20 грудня 2018 року.

      Після зазначеного дедлайну за кожним запитом всю зібрану інформацію буде передано на розгляд іноземній компанії-замовнику, яка самостійно проведе відбір українських компаній для партнерства та вестиме подальшу комунікацію.

      Бажаєте, щоб ваші послуги та продукти потрапили в поле зору іноземних імпортерів, які шукають постачальників товарів та послуг в Україні?  Реєструйтесь на Сорсинговій платформі Офісу та отримуйте пропозиції співпраці від потенційних партнерів! (інструкція  з реєстрації).

      Інформація, що розміщується в рамках сорсингової платформи не може вважатися офіційною та розміщена виключно з метою ознайомлення. Офіс з просування експорту консолідує інформацію щодо запитів іноземних імпортерів та поширює цю інформацію для подальшого самостійного використання українськими компаніями. Офіс з просування експорту не несе відповідальності за наявні неточності та помилки, а також за рішення, прийняті експортерами на основі наведеної в базі даних інформації. Достовірність даних, подальші переговори, а також перевірка реальних фінансових можливостей іноземних контрагентів може бути підтверджено тільки після індивідуального контакту між українськими компаніями та іноземними імпортерами та залишається на виключний розсуд українських компаній.

      Джерело: EPO

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16