Анонси















      Назад

      Реформування роботи Регіонального фонду підтримки підприємництва по Чернігівській області. Бачення експертів FORBIZ

      Як повідомлялося раніше, Чернігівська область є пілотним регіоном проекту FORBIZ щодо участі у Програмі з розробки та реалізації місцевих стратегічних документів, спрямованих на розвиток малого та середнього підприємництва.
      6 грудня представники Департаменту економічного розвитку Чернігівської облдержадміністрації зустрілися з делегацією проекту FORBIZ, до складу якої увійшли старший радник з питань політики малого та середнього підприємництва Рікардо Пінто, експерти проекту FORBIZ Штеффен Куль та Ірина Лупашко.

      На початку зустрічі директор Департаменту економічного розвитку ОДА Олександра Хомик подякувала представникам проекту за плідну співпрацю та надану широку методологічну підтримку, та, зокрема, зазначила, що питання підвищення ефективності діяльності інфраструктури підтримки бізнесу, оцінки її відповідності наявним потребам підприємців для нашої області є особливо актуальним.

      Учасники зустрічі висловили сподівання, що за підтримки команди FORBIZ буде вдосконалено регіональну інфраструктуру підтримки бізнесу. Зокрема, впроваджені нові додаткові форми здійснення фінансової підтримки суб’єктів малого і середнього підприємництва.

      Представниками проекту було презентовано оцінку наявної інфраструктури фінансування малого та середнього підприємництва, включаючи Державну організацію «Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області», та надано рекомендації, розроблені на основі кращих світових практик.

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      11 Серпня 2023 12:12
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16