Анонси















      Назад

      У ProZorro відбуватимуться закупівлі за кошти Глобального фонду

      16 січня ProZorro з'явилася можливість оголошувати тендери в межах програм Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом і малярією. Відтепер бізнес зможе оперативно знайти закупівлі, профінансовані Глобальним фондом , та взяти у них участь через електронну систему. 

      Раніше закупівлі ліків та медичних виробів в межах програм Глобального фонду здійснювали недержавні громадські організації за власними процедурами. З появою державного підприємства “Медичні закупівлі України” тепер частина таких закупівель відбуватиметься в системі ProZorro. 

      Поява в ProZorro тендерів з фінансуванням Глобального фонду дозволить привернути додаткову увагу бізнесу до них та може позитивно вплинути на конкуренцію. На сьогодні в системі зареєстровано вже більше 200 тисяч постачальників. Всі вони оперативно отримують повідомлення про появу нових тендерів в обраній галузі та зможуть взяти в них участь. Крім того, постачальники отримають можливість в режимі онлайн-чату спілкуватися з замовником: ставити запитання та уточнювати умови тендеру.

      Всі дані про тендери від моменту їх оголошення до підписання договорів з переможцями будуть доступні для моніторингу в системі ProZorro. 

      Перший тендер за кошти Глобального фонду держпідприємство “Медзакупівлі” планує оголосити в ProZorro вже цього місяця. Закуповуватимуть ліки, засоби захисту органів дихання та послуги з їх доставки для тубдиспансерів та Центрів громадського здоров'я у регіонах.

      Нагадаємо, з квітня минулого року закупівлі через ProZorro здійснює Світовий банк. За цей час міжнародна фінансова організація оголосила в системі 77 тендерів на суму 43,33 млн гривень. 

      Джерело: ProZorro

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      11 Серпня 2023 12:12
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16