Анонси















      Назад

      Делегати Представництва ЄС завітали до Чернігівської області

      27 лютого – 1 березня 2019 р. делегація Представництва Європейського Союзу в Україні відвідала Чернігів, Бахмач і Носівку із офіційним візитом. У рамках візиту відбулася низка інформаційних заходів , а саме:

      • Бахмач: Гра "Еліас" для молоді на тему Європейського Союзу, публічна презентація "Пріоритети ЄС в Україні, огляд програм і можливостей, а також інформаційних ресурсів Представництва ЄС".
      • Чернігів: тренінг-дискусія "European projects lab for NGOs", семінар «Участь у європейських торговельних форумах та виставках: можливості для українського бізнесу»

      Так, під час семінару "Участь у європейських форумах та виставках" місцеві підприємці, експерти в сфері торгівлі та консалтингу, представники органів державної влади, зокрема Департаменту економічного розвитку Чернігівської облдержадміністрації, мали нагоду дізнатися від знаних експертів про можливості участі у торговельних виставках ЄС, способи просування компаній на торговельних місіях та програми від Євросоюзу для підприємців України. 

      Довідково

      Відповідні заходи є частиною серії інформаційно-просвітницьких заходів, які Представництво ЄС в Україні організовує по всій країні. Мета – пояснити важливість реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС.

       

       

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16