Анонси















      Назад

      Як підготувати успішну заявку до Державного фонду регіонального розвитку - тема 2-денного тренінгу у м. Прилуки

      17-18 квітня в м. Прилуки проходить дводенний тренінг з питань підготовки проектів до Державного фонду регіонального розвитку, які мають на меті розвиток малого та середнього бізнесу. Тренінг організований за підтримки Департаменту економічного розвитку обласної державної адміністрації, Прилуцької міської ради та проекту міжнародної технічної допомоги FORBIZ, що реалізується в Україні коштом Європейського Союзу у межах ініціативи EU4Business.

      Навчання проводять досвідчені тренери - Ольга Красовська, старший консультант з питань політики розвитку МСП, FORBIZ (EU4Business) та Юрій Вдовенко, консультант з координації політики та розвитку інфраструктури підтримки МСП, Офіс розвитку малого та середнього підприємництва (Міністерство економічного розвитку та торгівлі України).

      До участі у тренінгу запрошені працівники відповідних структурних підрозділів органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, які опікуються питаннями розвитку підприємництва.

      У ході навчання його учасникам продемонструють успішні приклади проектів регіонального та місцевого розвитку, а також ознайомлять з особливостями роботи з ДФРР та процедурою оцінки проектних заявок, покроково пройдуть всі етапи заповнення заявки.

      Довідково

      Проект технічної допомоги EU4Business|FORBIZ фінансується ЄC та впроваджується консорціумом GFA. Проект надає технічну підтримку Міністерству економічного розвитку і торгівлі України у галузі регуляторної політики та політики МСП. Його основна мета — створення сприятливого середовища для розвитку підприємництва, зокрема для представників малого і середнього бізнесу.

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16