Анонси















      Назад

      Продовжуємо опрацювання цілей проекту Стратегії-2027

      Сьогодні в обласній державній адміністрації відбулось засідання тематичної підгрупи за попередньо визначеним  напрямком до стратегічної цілі області «Розвиток людського потенціалу». Засідання провела керівник тематичної підгрупи - директорка Департаменту економічного розвитку Олександра Хомик.

      Визначились з оперативними цілями, яких в рамках стрататегічної цілі заплановано шість:

      • Забезпечення умов для отримання якісної освіти;
      • Створення умов для підтримки та формування здорового населення;
      • Поліпшення надання культурних послуг;
      • Забезпечення соціального захисту та гендерної рівності;
      • Підвищення якості та конкурентоспроможності трудового потенціалу;
      • Посилення спроможності та підвищення ефективності діяльності організацій громадянського суспільства. Покращення доступу громадськості до інформації.

      Учасники розглянули пропозиції членів тематичної підгрупи щодо потенційно можливих сфер реалізації проектів, очікуваних результатів та індикаторів у сферах освіти, соціального захисту, розвитку спортивної інфраструктури, конкурентоспроможності трудового потенціалу, громадянського суспільства та покращення доступу громадськості до інформації.

      Стратегічні напрямки розвитку сфери культури та туризму будуть опрацьовані окремо 27 серпня за участю представників Директорату стратегічного планування та європейської інтеграції Мінкультури.

      Ще на одному із засідань тематичної підгрупи буде розглянуто оперативну ціль «Створення умов для підтримки та формування здорового населення».

       

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16