Анонси















      Назад

      Кабмін на своєму засіданні прийняв низку важливих рішень

      Кабінет Міністрів України на своєму засіданні прийняв низку важливих рішень. Так, Уряд схвалив законопроєкт, який уповноважує Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства на формування державної політики у сфері праці, зокрема щодо зайнятості населення, професійного навчання та професійного розвитку працівників, регулювання трудової міграції громадян України.

      Кабінет Міністрів схвалив план роботи на виконання Указу Президента України №647 «Про деякі заходи із забезпечення надання якісних публічних послуг», призначивши відповідальні відомства та строки реалізації. Нагадуємо, що Уряду Україні було доручено: розробка єдиних вимог до надання публічних послуг;  ефективного механізму контролю; підвищення кваліфікацій співробітників; запровадження ефективних способів надання консультацій фізичним та юридичним особам, зокрема з використанням «гарячих ліній» зв’язку, віртуальних співрозмовників («чат-ботів»), електронних баз типових питань і відповідей. Крім того, планується спрощення процедур надання та отримання публічних послуг, забезпечення їх доступності.

      Крім того, Уряд схвалив проєкт Угоди між урядами України та Республіки Колумбія про взаємне скасування візових вимог для предʼявників звичайних паспортів та інших проїзних документів та уповноважив Постійного представника України при ООН Володимира Єльченка підписати зазначену Угоду. Угода передбачає, що громадяни обох країн зможуть в’їжджати та перебувати на території іншої держави без віз строком до 90 днів протягом 180 днів.

      Джерело: Урядовий портал

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16