Анонси















      Назад

      Читайте дев'ятий випуск Дайджесту від Офісу з просування експорту

      До вашої уваги:  анонси заходів, огляди ринків, корисні поради від наших експертів,  запити від іноземних компаній на пошук партнерів в Україні, оголошення про актуальні міжнародні виставки та міжнародні тендери, а також експортні пропозиції  та новини від партнерів.

       

      ОСВІТА ДЛЯ ЕКСПОРТЕРІВ

       
       
       

      Плануєте розпочати експорт до ЄС?

      Тоді реєструйтесь на наш семінар в рамках освітньої програми «Експортна Академія», на якому ви зможете довідатись про те, який шлях має пройти вироблений в Україні продукт, щоб потрапити до європейських споживачів, та про ключові стадії перевірки дотримання вимог європейського законодавства.

      Детальніше про захід
       
       
       

      Якщо ви тільки починаєте опановувати міжнародну електронну комерцію, дуже радимо відвідати наш безкоштовний семінар “E-Export”. На цьому заході досвідчені експерти поділяться своїми знаннями про те, як налагодити продаж товарів через інтернет.

      Детальніше про захід
       
       
       

      Запрошуємо на семінар «10 лайфхаків щодо дослідження ринків». На заході ми розкриємо питання про основні методики, інструменти та ресурси для дослідження ринків, а також допоможемо визначити, який ринок підходить саме Вам.

      ДЕ? КОЛИ?
      КИЇВ:
      19 листопада з 13:30 до 16:00.
      IHub, вул. Хрещатик 10 (м. Київ).

      ЛЬВІВ:
      20 листопада 2019 з 10:00 до 12:00.
      Джем Готель, вул. Миколи Коперника, 18а (м. Львів).

      Зареєструватись на захід
       

      Бізнес-можливості для експортерів

       
       

      Європейський Банк Реконструкції та Розвитку (ЄБРР), в рамках ініціативи ЄС EU4Business, запрошує українських малі та середні підприємства в секторі агро та продуктів харчування зареєструватися на конкурсний відбір для участі у Торговій місії до Туреччини, яка відбудеться 10-12 лютого 2020 року у Стамбулі, за інформаційної підтримки Офісу з просування експорту України.

      Мета торгової місії: створення торгових можливостей для українських виробників для виходу та/або розширенню присутності компаній на ринку Туреччини через встановлення ділових контактів з потенційними партнерами шляхом проведення індивідуальних зустрічей в форматі В2В.

      До бізнес-делегації шляхом конкурсного відбору буде обрано десять (10) компаній, які отримають індивідуально організовані бізнес-зустрічі з потенційними турецькими партнерами, заплановані іноземним консультантом для кожної компанії окремо; вивчення та аналіз торгових можливостей Туреччини на місці, тренінг щодо ведення В2В перемовин та рекомендації щодо виходу на локальний ринок; візити на підприємства та/або до торгових мереж для обміну досвідом.

      Детальніше про торгову місію
       
       
       

      Європейський Банк Реконструкції та Розвитку (ЄБРР), в рамках ініціативи ЄС EU4Business, запрошує українські малі та середні підприємства у секторі легкої промисловості зареєструватися на конкурсний відбір для участі у Торговій місії до Данії, яка відбудеться 2-5 березня 2020 року у м. Горсенс та м. Копенгаген, за підтримки Офісу з просування експорту України та Асоціації «Укрлегпром».

      Торгова місія орієнтована на виробників одягу, які працюють на давальницькій сировині та мають досвід пошиття дитячого одягу, верхнього одягу, одягу з трикотажу, спецодягу та корпоративного одягу.

      До бізнес-делегації шляхом конкурсного відбору буде обрано 12 компаній, які отримають наступні послуги:

      • Індивідуально організовані бізнес-зустрічі з потенційними партнерами в двох містах Данії, заплановані іноземним консультантом;
      • Промоцію послуг компанії на ринку Данії;
      • Вивчення трендів та аналіз торгових можливостей на таргетованому ринку.
      Детальніше про торгову місію
       

      ОГЛЯДИ РИНКІВ

       
       

      Дізнайтесь про можливості на ринку Ізраїлю для українських виробників одягу та взуття у свіжому аналітичному дослідженні. Огляд включає аналіз споживачів, торговельну статистику, а також огляди ринків дитячого, жіночого, чоловічого одягу та взуття.

      Читати далі
       
       
       

      Дізнайтесь про можливості на ринку Фінляндії для українських виробників напоїв та продуктів харчування у свіжому аналітичному дослідженні. Дослідження включає в себе огляд економіки країни, торговельну статистику, аналіз споживачів, а також детальніший огляд ринку харчової продукції.

      Читати далі
       

      Пошук партнерів

       
       

      Німецька онлайн платформа шукає нових постачальників косметичної продукції, декору для дому, модних аксесуарів та брендового одягу високої якості. Передбачається співпраця за угодою про комерційне агентство.

      Деталі пропозиції за посиланням:
      http://bit.ly/GE_platform

       
       

      Німецьке комерційне агентство шукає нових постачальників обладнання для нафтогазової промисловості, а також для електромереж та енергетичних компаній.

      Пропонується співпраця на основі договору про комерційне посередництво. Окрім послуг з продажу угодою також може бути передбачено підтримку стратегії інтернаціоналізації партнера.

      Деталі пропозиції за посиланням:
      http://bit.ly/GE_energy

       
       

      Іспанський дистриб'ютор медичних виробів шукає виробників різноманітних санітарно-медичних інструментів, обладнання та предметів одноразового використання для їх подальшого розповсюдження.
      Деталі пропозиції за посиланням:
      http://bit.ly/medical_products

       
       

      Данська логістична компанія зацікавлена у партнерстві із українськими виробниками металевих контейнерів.

      Специфікація замовлення:
      10-футовий контейнер:
      Зовнішні розміри: Довжина: 2,99 м, ширина: 2,44 м, висота: 2,59 м
      Внутрішні розміри: Довжина: 2,83 м, ширина: 2,35 м, висота: 2,38 м
      Вага: 800 кг
      Може містити близько 15 куб
      Цей тип контейнера переміщується краном. Детальніше дивіться тут: http://www.stenbergtransport.dk/kraner/

      20-футові контейнери
      Зовнішні розміри: Довжина: 6,06 м Ширина: 2,44 м Висота: 2,59 м
      Внутрішні розміри: Довжина: 5.90 м Ширина: 2.35 м Висота: 2.39 м
      Вага порожнього: 2200 кг
      Може містити близько 32 куб
      Такі контейнери переміщуються за допомогою контейнеровозу з боковим краново-монтажним пристроєм типу: http://www.stenbergtransport.dk/sidelaster/.

      40-футові контейнери
      Зовнішні розміри: Довжина: 12,19 м, Ширина: 2,44 м, Висота: 2,59 м
      Внутрішні розміри: Довжина: 12,03 м, Ширина: 2,35 м, Висота: 2,39 м,
      Вага порожнього: 3800 кг
      Може містити близько 66 куб
      Такі контейнери ще мають назву боковий навантажувач.

      Компанії, що зацікавились пропозицією, просимо надсилати свої заявки на електронну адресу експерту відділу Експортного консалтингу Валентині Ляшенко: [email protected].

      Заявка повинна містити наступну інформацію: назву компанії; веб-сторінку компанії; ПІБ та контакти експортного менеджера (відповідального за подальше спілкування з замовником); короткі дані про продукт компанії (країни експорту, якщо є, та наявна сертифікація).

      Звертаємо Вашу увагу, що переговори про потенційне партнерство відбуватимуться англійською мовою, тому просимо Вас врахувати цей аспект при визначенні контактної особи.

       
       

      Китайські компанії зацікавлені у довготривалому партнерстві з українськими виробниками яловичини.

      Підприємства, які хочуть відгукнутися на пропозицію, просимо надсилати свої заявки на електронну адресу експерту відділу Експортного консалтингу Валентині Ляшенко: [email protected].

      Заявка повинна містити наступну інформацію: назву компанії; веб-сторінку компанії; ПІБ та контакти експортного менеджера (відповідального за подальше спілкування з замовником); короткі дані про продукт компанії (країни експорту, якщо є, та наявна сертифікація).

      Переговори про потенційне партнерство відбуватимуться англійською мовою, просимо врахувати це при визначенні контактної особи.

       
       

      Албанська фармацевтична компанія шукає постачальників та виробників ліків, дієтичних добавок, косметики та медичних приладів.

      Деталі пропозиції за посиланням:
      http://bit.ly/medicaments_AL

       
       

      Норвезька компанія зацікавлена у налагодженні довгострокового партнерства з виробниками соняшникового, лляного та гарбузового насіння.
      Компанія готова відвідати виробництво потенційних партнерів під час участі у виставці продовольчої продукції "Ukrainian Food Expo -2019", яка відбудеться у Києві 27-28 листопада 2019 року.
      Компанії, що зацікавились пропозицією, просимо надсилати свої заявки на електронну адресу експерту відділу Експортного консалтингу Валентині Ляшенко: [email protected].
      Заявка повинна містити наступну інформацію: назву компанії; веб-сторінку компанії; ПІБ та контакти експортного менеджера (відповідального за подальше спілкування з замовником); короткі дані про продукт компанії (країни експорту, якщо є, та наявна сертифікація).
      Переговори про потенційне партнерство відбуватимуться англійською мовою, тому просимо врахувати цей аспект при визначенні контактної особи.

       
       

      Німецька компанія шукає постачальників запчастин для легкових та вантажних автомобілів, а також важкої техніки. Компанії планує розширення товарної лінійки і пропонує послуги дистрибуції.

      Деталі пропозиції за посиланням:
      http://bit.ly/2NvvvRj

       
       

      Ізраїльський рітейлер зацікавлений у налагодженні довгострокового партнерства з українськими виробниками молока та молочних продуктів, натурального харчування для немовлят/дітей, безглютенових та веганських продуктів, а також органічної косметики.

      Компанії, що зацікавились пропозицією, просимо надсилати свої заявки на електронну адресу експерту відділу Експортного консалтингу Валентині Ляшенко: [email protected].

      Заявка повинна містити наступну інформацію: назву компанії; веб-сторінку компанії; ПІБ та контакти експортного менеджера (відповідального за подальше спілкування з замовником); короткі дані про продукт компанії (країни експорту, якщо є, та наявна сертифікація).

      Переговори про потенційне партнерство відбуватимуться англійською мовою, просимо врахувати цей аспект при визначенні контактної особи.

       
       

      Німецька компанія жіночого одягу зацікавлена у довгостроковому партнерстві з українськими виробниками жіночих штанів. Потенційний партнер повинен мати сертифікат BSCI.

      Компанії, що зацікавились пропозицією, просимо надсилати свої заявки на електронну адресу експерту відділу Експортного консалтингу Валентині Ляшенко: [email protected].

      Заявка повинна містити наступну інформацію: назву компанії; веб-сторінку компанії; ПІБ та контакти експортного менеджера (відповідального за подальше спілкування з замовником); короткі дані про продукт компанії (країни експорту, якщо є, та наявна сертифікація).

      Переговори про потенційне партнерство відбуватимуться англійською мовою, просимо врахувати цей аспект при визначенні контактної особи.

       
       

      Норвезька будівельна компанія зацікавлена у довгостроковому партнерстві з українськими виробниками металевих конструкцій, які потрібні для реалізації масштабних інфраструктурних проектів з будівництва доріг, мостів, залізничних шляхів та дамб. Для детальнішого обговорення потенційного партнерства представники компанії планують відвідати Київ з 18 по 22 листопада 2019 року.

      Компанії, що зацікавились пропозицією, просимо надсилати свої заявки на електронну адресу експерту відділу Експортного консалтингу Валентині Ляшенко: [email protected].

      Заявка повинна містити наступну інформацію: назву компанії; веб-сторінку компанії; ПІБ та контакти експортного менеджера (відповідального за подальше спілкування з замовником); короткі дані про продукт компанії (країни експорту, якщо є, та наявна сертифікація).

      Переговори про потенційне партнерство відбуватимуться англійською мовою, просимо врахувати цей аспект при визначенні контактної особи.

       

      ЕКСПОРТНИЙ КОНСАЛТИНГ

       
       

      Бажаєте знайти партнера закордоном? Реєструйтесь в Особистому кабінеті на сайті Офісу з просування експорту, додавайте інформацію про вашу компанію та продукт (англійською мовою) та чекайте на пропозиції від іноземних імпортерів.

      Покрокова реєстрація на платформі
       
       
       

      Якщо ви вже визначились із країнами експорту та знайшли ідеального клієнта для свого продукту, настав час для наступного кроку: доставити товар на торговельні майданчики та почати продажі. На цьому етапі постає питання з вибором надійного торгового представника.

      Читати далі
       

      НОВИНИ ВІД ПАРТНЕРІВ

       
       

      Проект Міжнародного Торгового Центру (ІТС) «Сприяння виходу малих і середніх підприємств плодоовочевого сектору на зовнішні ринки та включення їх у ланцюжки доданої вартості» запрошує виробників плодоовочевої продукції долучитися до роботи колективного стенду Проекту під час Міжнародної виставки Gulfood 2020, що проходитиме у м. Дубай, ОАЕ, з 16 по 20 лютого 2020 р.

      Місце проведення: Dubai World Trade Centre

      До участі запрошуються виробники плодоовочевої продукції з Херсонської, Миколаївської, Одеської, Запорізької, Дніпропетовської та Вінницької областей.

      Програма візиту передбачає роботу на обладнаній виставковій площі протягом усіх днів виставки на умовах співфінансування, участь делегатів у діловій програмі заходу та у В2В-переговорах згідно профілю діяльності компанії, супровід консультантами ІТС при підготовці до виставки та участі у ній.

      Заявки на участь у роботі колективного стенду приймаються до 8 листопада 2019 року: https://forms.gle/dGJtNd3hMd2XWhwk6

      Детальніша інформація та довідки за тел.: (067) 290 96 61 та [email protected] – Ганна Сирчина, асистент Проекту.

      Відправити заявку на участь
       
       
       

      Проект Міжнародного Торгового Центру (ІТС) «Сприяння виходу малих і середніх підприємств плодоовочевого сектору на зовнішні ринки та включення їх у ланцюжки доданої вартості» запрошує виробників свіжої плодоовочевої продукції долучитися до роботи колективного стенду Проекту під час Міжнародної виставки FRUIT LOGISTICA 2020, що проходитиме у м. Берліні, Німеччина, з 5 по 7 лютого 2020 р.

      Місце проведення: Berlin ExpoCenter City&СityCube Berlin

      До участі запрошуються виробники плодоовочевої продукції з Херсонської, Миколаївської, Одеської, Запорізької, Дніпропетовської та Вінницької областей.

      Програма візиту передбачає роботу на обладнаній виставковій площі протягом усіх днів виставки на умовах співфінансування, участь делегатів у діловій програмі заходу та у В2В-переговорах згідно профілю діяльності компанії, супровід консультантами ІТС при підготовці до виставки та участі у ній.

      Заявки на участь у роботі колективного стенду приймаються до 8 листопада 2019 року: https://forms.gle/GdGQweAMfAzaKtR18

      Детальніша інформація та довідки за тел.: (067) 290 96 61 та [email protected] – Ганна Сирчина, асистент Проекту.

      Відправити заявку на участь
       

      Бажаєте ефективно спланувати та розпочати експортну діяльність? Станьте учасником дводенного Export bootcamp у Харкові 14-15 листопада. Це вже третій Export Bootcamp для підприємців в регіонах України, який організовують торгово-промислові палати за підтримки Програми КЕУ.

      Під час Export Bootcamp ви навчитесь: аналізувати готовність компанії та продукту до експорту; визначати перспективні ринки; створювати виграшну комерційну пропозицію; вибирати інструменти просування; шукати потенційних покупців.

      Заявку на участь можна відправити до 7 листопада: https://bitly.su/UeIAW

      Відбір учасників проводиться на конкурсній основі.
      Детальніше за посиланням: http://bit.ly/2PeOodT

      Українські food&agro компанії продовжують відкривати Японію. 2-4 жовтня цього року сім компаній–виробників та експортерів агропродовольчих інгредієнтів вперше взяли участь у виставці Food ingredients for taste Japan в рамках українського стенду: Арніка Органік, (arnikaorganic.com); Агро-Патріот (chesnok.in.ua); Альта країна (altakraina.com); Barbet, (barbet.com.ua); Факторія-агро (factoria-agro.ua); GFK trading group (gfkcompany.com); AbiFarm.

      Передумовою успіху українського стенду на Food ingredients for taste Japan були сильний бренд України як експортера food&agro інгредієнтів та значний попит на food&agro інгредієнти в Японії.  Участь у виставці дала хороші результати як для компаній, що експортують в Японію, так і для таких, що їхали на виставку вперше і не організовували попередньої комунікації з потенційними імпортерами (таких компаній було 4). Лише за перші 2 дні компанії провели 248 зустрічей з потенційними імпортерами.

      Активну організаційну та інформаційну підтримку павільйону надало Посольство України в Японії. 

      У 2020 році вже заплановано представити українські компанії на 3-х виставках:Private label & OEM trade show JapanFOODEX Japan 2020 та Food ingredients for taste Japan. Зараз триває реєстрація на Український павільйон FOODEX Japan 2020. Отримати детальнішу інформацію чи попередньо зареєструватися в павільйоні можна за посиланням.

       
       

      В листопаді відбудеться головна подія в продовольчій галузі України — Ukrainian Food Expo 2019

      З 27 по 28 листопада 2019 року відбудеться III Міжнародна виставка продовольчої продукції Ukrainian Food Expo у Міжнародному Виставковому Центрі (м. Київ, Броварський проспект, 15) за підтримки Офісу з просування експорту України.

      Організатор виставки: Рада з питань експорту продовольства (UFEB).

      Виставка представляє собою B2B майданчик з якісною аудиторією, серед якої провідні вітчизняні виробники харчових продуктів та напоїв, керівники та топ-менеджери у сегменті HoReCa та рітейлу, українські дистриб’ютори, іноземні імпортери та трейдери, а також постачальники обладнання та технологій для харчової промисловості.

      Другий “продовольчий хаб” зібрав у столиці 150 експонентів і 3200 відвідувачів, серед яких 1920 представників бізнесу з різних куточків світу.

      Ukrainian Food Expo 2019 збере на одному майданчику 210 експонентів, 5 000 закупівельників, серед яких іноземні баєри з понад 50 країн світу.

      Традиційно на заході будуть представлені всі групи продовольчих товарів від економ до преміум сегменту.

      Ukrainian Food Expo — ефективна міжнародна b2b платформа, яка допомагає заявити ринку про себе та презентувати свій продукт цільовій аудиторії, провести переговори з потенційними партнерами та укласти вигідні контракти, налагодити партнерство, корисні ділові зв’язки та розширити ринки збуту.

      Отримати безкоштовний білет на виставку: http://ufexpo.com.ua/uk/invitation/

      Деталі:
      +38 (067) 636 93 17
      [email protected]

       

      Двадцята міжнародна виставка нафтової та нафтохімічної промисловості

      З 26 по 28 березня 2020 р., у Пекіні (Китайська Народна Республіка) проходитиме Двадцята міжнародна виставка нафтової та нафтохімічної промисловості, організована компанією “Beijing Zhenwei Exhibition” (додається).

      Детальнішу інформацію про захід та умови участі можна отримати за e-mail:[email protected], а також за посиланням: www.cippe.com.cn

       
       

      Державна установа “Офіс з просування експорту України” була створена протягом 2018 року на базі консультативно-дорадчого органу “Офіс з просування експорту” при Мінекономрозвитку і розпочала свою самостійну роботу з підтримки українського бізнесу та просування українського експорту у грудні 2018 року.

      Мета створення Установи – допомагати українському бізнесу ставати успішним на закордонних ринках шляхом розвитку експортних компетенцій українського бізнесу, промоції українських товарів та послуг за кордоном, допомоги в налагодженні співробітництва та партнерства між українським та закордонним бізнесом.

      Офіс з просування експорту України

      м. Київ, вул. Антоновича, 51, оф. 508

      [email protected]

        Facebook   Youtube

      Ви отримали даний лист, оскільки підписані на наші оновлення

      Відписатися від розсилки

       

      Джерело: https://epo.org.ua

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16