Анонси















      Назад

      Кращі практики та поради щодо створення енергоефективних ЦНАП в ОТГ: посібник для ОТГ

      В рамках Форуму «Енергомодернізація адмінбудівель в Україні: практики та виклики» було презентовано посібник «Кращі практики та поради щодо створення енергоефективних ЦНАП в ОТГ», розроблений провідними українськими та шведськими експертами Програми «U-LEAD з Європою».
       
      Посібник створено з метою підвищення обізнаності мешканців громад про сучасні технології та енергоефективні підходи, що сприяють сталому розвитку. На основі релевантних для України практик впровадження енергоефективних технологій у муніципалітетах Швеції та успішних прикладів українських громад, посібник пояснює основні принципи енергоефективності, дає практичні поради та узагальнює нормативно-технічну базу щодо модернізації та будівництва ЦНАП та інших громадських будівель.
       
      Разом із Посібником на Форумі був презентований онлайн-калькулятор енергоефективності адмінбудівель. Це інструмент, завдяки якому громада може розрахувати рівень енергоефективності ЦНАП та інших адмінбудівель, а також дізнатися про заходи, які допоможуть заощадити витрати на утримання таких будівель без шкоди для комфорту відвідувачів. Калькулятор доступний за посиланням: https://tsnap.ulead.org.ua/energy/
       
      Завантажити посібник можна за посиланням

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16