Анонси















      Назад

      Представники данської компанії «Spectre A/S» ознайомилися з інвестиційними можливостями Чернігівщини

      Учора з діловим візитом в Чернігові перебувала комерційний радник Посла Королівства Данія в Україні пані Леся Логвиненко та керівництво данської компанії «Spectre A/S». Метою візиту бізнесменів стало ознайомлення з економічним потенціалом та інвестиційними можливостями регіону.

      Наразі компанія розглядає можливість розширити свою діяльність шляхом організації швейного виробництва в Україні. До слова, Spectre A/S має окрім фабрики в Данії, де, до речі, і розташований головний офіс компанії, ще й виробничі потужності у Латвії та В'єтнамі. Компанія займається виробництвом одягу для різних видів спорту на відкритому повітрі (велоспорту, сноуборду, альпінізму, кінного спорту тощо).

      Співвласник «Spectre A/S» Єспер Клаусен запевнив, що компанія заходить на ринки довгостроково. Нині має замовників по всій Європі, недавно почала працювати з клієнтами у Північній Америці. Компанія виробляє високотехнологічний продукт, тому потребує кваліфікованих кадрів. Данських гостей цікавило, чи зможе область забезпечити достатньою кількістю працівників потенційне виробництво. 

      Директор Департаменту економічного розвитку ОДА Олександра Хомик презентувала делегації економічний та інвестиційний потенціал Чернігівщини. Вона наголосила, що область відкрита до співпраці. Зі свого боку, Департамент економічного розвитку готовий розглянути й підтримати інвестиційні проєкти, надати необхідну допомогу в їх реалізації.

      Джерело: Чернігівська облдержадміністрація

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16