Анонси















      Назад

      Підприємцям презентовано Державну програму «Доступні кредити 5-7-9%»

      Сьогодні, 14 лютого за ініціативи Департаменту розвитку економіки та сільського господарства Чернігівської облдержадміністрації проведено інформаційний семінар щодо державної програми "Доступні кредити 5-7-9%".

      Відкриваючи семінар, директорка Департаменту розвитку економіки та сільського господарства облдержадміністрації Олександра Хомик зазначила, що мета цієї Програми посилити конкурентоспроможність мікро та малого бізнесу, створити нові робочі місця та надати змогу представникам мікро- та малого бізнесу розширити вже існуючий бізнес або відкрити власну справу.

      У заході взяли участь представники бізнесу та чотирьох місцевих відділень державних банків-партнерів програми: АТ КБ «Приватбанк», АТ «Ощадбанк», ПАТ АБ «Укргазбанк» та АТ «Укрексімбанк».

      Про умови та порядок отримання доступних кредитів за процентними ставками 5-7-9% розповів заступник начальника управління – начальник відділу забезпечення розвитку підприємництва управління бізнес-клімату, споживчого ринку та ціноутворення Департаменту розвитку економіки та сільського господарства облдержадміністрації Роман Голомозик.

      Також представники банків, зупинились окремо на відмінностях і нюансах кредитування, які існують в їх банківській установі.

      Крім того, були окреслені питання щодо можливостей підтримки місцевих товаровиробників в рамках реалізації обласної Програми розвитку малого та середнього підприємництва на 2017-2020 роки.

      Нагадаємо, що долучитися до Програми можна на сайті
      www.5-7-9.gov.ua, заповнивши реєстраційну форму.

      Відділ забезпечення розвитку підприємництва

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16