Анонси















      Назад

      Служба Експертної Підтримки: "U-LEAD з Європою" розпочинає консультації громад

      Програма «U-LEAD з Європою», що фінансується ЄС та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією, розпочинає експертну підтримку органів місцевого самоврядування з питань покращення якості надання адміністративних послуг через Службу Експертної Підтримки ЦНАП.

      Служба Експертної Підтримки ЦНАП буде допомагати громадам шляхом консультацій з питань створення та модернізації ЦНАП, планування та моделювання оптимального доступу до послуг у громаді, проєктами документів, рекомендаціями по вибору та зонуванню приміщення для ЦНАП та інших питань. В окремих випадках можлива розробка покрокового індивідуального алгоритму створення або модернізації ЦНАП.

      Пріоритетом Експертної Служби є підтримка створення ЦНАП ОМС в районних центрах, зокрема в процесі трансформації ЦНАП РДА у ЦНАП ОМС. Тобто районі державні адміністрації теж можуть отримати підтримку щодо трансформації ЦНАП у ЦНАП ОМС у разі подання заявки відповідним ОМС райцентру. 

      У рамках роботи Служби Експертної Підтримки ЦНАП не фінансуються та не надаються: меблі, комп’ютерна техніка, мобільні ЦНАП, електронні системи керування чергою, системи автоматизації роботи ЦНАП, будівельно-ремонтні роботи тощо.

      По підтримку можуть звертатися також учасники Початкової Фази та 1-го раунду відбору Фази Впровадження, яким вже завершено надання допомоги Програмою, але які потребують додаткової підтримки, пов’язаної з новими викликами. Громади-учасниці 2-4 раундів Фази Впровадження зможуть отримувати експертну підтримку Служби після офіційного повідомлення про завершення отримання ними допомоги від Програми в рамках Фази Впровадження.

      Щоб отримати експертну підтримку потрібно заповнити заявку на сторінці Служби https://tsnap.ulead.org.ua/helpdesk/

      Джерело: Децентралізація

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      11 Серпня 2023 12:12
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16