Анонси















      Назад

      Шановні колеги, державні службовці!

      Щиро вітаємо Вас із професійним святом – Днем державної служби України! 

       

      Історія сучасної державної служби в Україні бере свій початок з першої половини XX cтоліття і дотепер сягає понад 100-ліття.

      Весь цей час – від гетьманату Павла Скоропадського до сьогодення, коли держава пройшла етапи боротьби та визволення, революцій та війн, глобальних змін у суспільно-політичній свідомості та трасформації політичних еліт, поступово формувався інститут державної служби в Україні.

      Нова державна служба в Україні грунтується на засадах патріотизму, моральності, професійності, служіння народові, охорони інтересів держави та забезпечення благополуччя кожної людини.

      Незважаючи на труднощі на шляху до побудови європейської держави, вітчизняна державна служба здобуває впевнені перемоги у модернізації державного управління, відіграє значну роль у формуванні міжнародного іміджу України та доводить реальними справами з оновлення країни, що Україна має зайняти гідне місце в європейській спільноті.

      Колеги, ми щиро бажаємо, щоб кожен день Вашого життя був щасливим і радісним, а родинне тепло і затишок допомагали у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку!

      Міцного здоров'я, миру, добробуту та нових здобутків на ниві служіння нашій державі.

       Колектив Департаменту

       

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16