Анонси















      Назад

      У Чернігівській ОДА обговорили питання запобігання незаконному обігу спирту та алкоголю

      19 червня заступник голови облдержадміністрації Олександр Савченко провів чергове засідання міжвідомчої регіональної робочої групи щодо вжиття заходів з протидії нелегальному обігу алкогольної продукції в області.

      За його словами, за період з 17 лютого по 18 червня, оперативними групами перевірено 89 об’єктів, на 54 з яких виявлені порушення законодавства. З незаконного обігу вилучено спирту, алкогольних напоїв, марок акцизного збору та обладнання на загальну суму понад 10 мільйонів гривень.

      Основна робота по виявленню порушників здійснюється органами фіскальної служби. Однак, дільничні інспектори, патрульні екіпажі, фахівці Держпродспоживслужби також мають повноваження щодо проведення перевірок і будуть корисними при виконанні своїх безпосередніх обов’язків, - зазначив Олександр Савченко.

      Про роботу у складі міжвідомчої регіональної робочої групи щодо вжиття заходів з протидії нелегальному обігу алкогольної продукції в межах своїх повноважень звітували Віталій Височенко, начальник відділу з особливо важливих справ ГУ ДФС у Чернігівській області, Євгеній Березовий, в.о. заступника начальника ГУ ДПС в Чернігівській області, Вадим Миткевич, інспектор відділу діяльності офіцерів поліції управління превентивної діяльності ГУНП в Чернігівській області, Роман Шатило, т.в.о. заступника командира батальйону управління патрульної поліції в Чернігівській області Департаменту патрульної служби, Юрій Павлішен, начальник ГУ Держпродспоживслужби України в Чернігівській області.

      Завершуючи засідання, заступник голови облдержадміністрації, зазначив, що робоча група продовжує працювати і надалі. Щоденно Державній фіскальній службі надається звіт про результати її роботи.

      Джерело: http://apk.cg.gov.ua

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      11 Серпня 2023 12:12
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16