Анонси















      Назад

      Продовжуємо співпрацю з Проєктом «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGе)

      У вівторок, 8 вересня, відбулась чергова онлайн зустріч з радниками Проєкту SURGе щодо ходу його реалізації.

      Нагадаємо, що Чернігівщина стала одним з пілотних регіонів для участі  в ініціативі «Сприяння реалізації регіональних інвестиційних проєктів в Україні», яка націлена на реалізацію регіонами та громадами інвестиційних проєктів (за публічні кошти), що створюють нову зайнятість та розширюють регіональні економічні можливості.

      Цього разу учасники зустрічі обговорювали питання експертного дослідження, а саме вивчення думки основних груп бенефіціарів і стейкхолдерів, здійснення оцінки щодо стану та потреб області з питань забезпечення ефективного публічного інвестування.

      Уже підготовлено проєкт плану-графіку опитування представників відповідних груп заінтересованих сторін.

      Фахівці розглянули також можливі форми залучення представників бенефіціарів і стейкхолдерів до опитування для забезпечення їх широкого представництва та інклюзивності процесу: проведення анкетування, інтерв’ю, самооцінки та фокус-груп за участю осіб, які є носіями інтересів різних груп заінтересованих сторін. Орієнтовно процес опитування бенефіціарів і стейкхолдерів планується розпочати з 17 вересня 2020 року.

      Результати опитування будуть покладені в основу робіт із удосконалення нормативного та організаційного забезпечення покращення ефективності публічного інвестування в Україні.

      За матеріалами відділу стратегічного планування, прогнозування та моніторингу регіонального розвитку

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16