Анонси















      Назад

      Вітаємо з Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості!

      В Україні щорічно у другу неділю вересня відзначається професійне свято, а саме День працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості. 

      Щиро вітаємо всіх, хто пов'язав свою трудову діяльність з видобутком, обробкою та постачанням нафти і газу.

      Сьогодні, маючи  за плечима успішні результати, а попереду - масштабні цілі, Ваша праця набуває надзвичайно важливого значення у розбудові енергетичної незалежності всієї країни та нашого краю зокрема.

      Бажаємо Вам вагомих трудових успіхів та здобутків, стабільності і впевненості у завтрашньому дні, і нехай блакитний вогник зігріває не тільки Ваші домівки, але й Ваші серця! 

       

      До слова, Чернігівщина посідає одне з провідних місць серед областей України з видобутку вуглеводнів. За минулий рік в області видобуто більше 260 тис.тонн нафти та 5 тис.тонн газового конденсату, майже 50 млн куб.м природного та нафтового газу. Також в області є в наявності потужності з первинної переробки вуглеводнів, випуску товарної нафти і газу горючого природного, виробництва скрапленого паливного газу для комунально-побутового споживання та іншої продукції.

      Поклади нафти та газу переважно зосереджені у Талалаївському, Ічнянському, Прилуцькому, Варвинському, Срібнянському районах. Останнім часом ведуться роботи по розширенню географії з видобутку вуглеводнів на території Чернігівської області, зокрема у Ріпкинському, Менському, Борзнянському та Сосницькому районах.

      В області видобуток та переробку вуглеводнів здійснюють такі підприємства, як Нафтогазовидобувне управління "Чернігівнафтогаз", ПАТ "Укрнафта", СП "Каштан Петролеум ЛТД", КП "Надра Чернігівщини", Дочірнє підприємство НАК "Надра України" "Чернігівнафтогазгеологія", НГВУ "Чернігівнафтогаз" ПАТ "Укрнафта" та Гнідинцівський газопереробний завод ПАТ "Укрнафта". У цій галузі задіяно до роботи більше 1,5 тис. працівників. 

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      11 Серпня 2023 12:12
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16