Анонси















      Назад

      Як відкрити магазин на eBay до початку гарячого сезону: безкоштовний відеокурс від Укрпошти та USAID

      9 листопада 2020 року опублікована третя частина безкоштовного освітнього онлайн-курсу Укрпошти та Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» про старт продажів на eBay.

      eBay – найбільший у світі онлайн аукціон. На платформі зареєстровано 200 млн користувачів, 20 млн з яких продавці. 78% покупців – це жителі США. Продавати на ньому можна як нові вироби, так і вінтажні речі. Експерти кажуть, що можна заробити тисячі доларів просто розібравши горище та виставивши на аукціон старі речі. Топові категорії товарів з України – це автозапчастини, одяг та аксесуари, ювелірні вироби та годинники, колекційні товари.

      «Платформа eBay дає можливість продавати будь-що, що ви б могли продати, скажімо, на українському маркетплейсі, але в рази дорожче. Серед наших клієнтів більше тих, хто відкриває магазини на Etsy, ніж на eBay. Хоча для наших продавців майданчик відкриває великі можливості. Більше 60% українських підприємців на eBay роблять понад до 50 відправлень на місяць. Це свідчить про те, що починаючі підприємці та маленькі магазини можуть ефективно продавати на майданчику.Тобто продавати онлайн за кордон дійсно легко, особливо для виробників є багато можливостей. Віримо, що освітній курс і практичні поради успішних підприємців дозволять українцям з усіх куточків країни повірити в себе та свій бізнес і спонукатимуть продавати на платформі», – зазначила Юлія Павленко, директорка Департаменту міжнародних операцій АТ «Укрпошта».

       «Продавати на eBay – гарний спосіб додатково заробити, не виходячи з дому, але потрібно докласти зусиль, щоб перетворити цю діяльність у реальний бізнес. Максим ділиться класними порадами для запуску бізнесу на eBay, щоб ваші продажі були прибутковими і ви знайшли свою нішу на платформі» – говорить Душан Кулка, керівник напрямку з просування експорту Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

      З відеокурсу про eBay можна дізнатись про те, як відкрити магазин, створити ефективні оголошення, яку модель продажів обрати, як доставляти товари, отримати оплату та багато іншого. Експерт курсу, який розповідає про успішні продажі на майданчику, Максим Гопанчук, засновник компанії KGUBrass, що спеціалізується на деталях для музичних інструментів, вже десять років продає свої товари на майданчику. У 2020 році виграв у номінації «Прорив року» від компанії Payoneer.

      Переглянути в повноекранному режимі

       

      Нагадаємо, що 21 жовтня 2020 року Укрпошта та Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» запустили серію освітніх роликів про можливості торгівлі на міжнародних інтернет-майданчиках: Amazon, ETSY, Shopify та eBay. Ініціативу реалізовано агенцією TECHBUREAU у партнерстві з кінопродакшином Perfectionist. Освітній курс складається з 5 блоків навчальних відео, що виходитимуть щотижня протягом наступного місяця на YouTube каналі Укрпошти  та коротких довідників, які можна буде знайти на Facebook сторінці E-Export school від Укрпошти.


      Довідка:

      E-Export School від Укрпошти — це відкрита інформаційна платформа для українських виробників, започаткована Укрпоштою наприкінці 2016 року. Мета проекту: через серію інтенсивів-семінарів та індивідуальні консультації  допомогти представникам малого і середнього бізнесу вийти на зовнішні ринки шляхом продажу товарів кінцевим споживачам за допомогою інтернет-інструментів з України за кордон. За 4 роки Укрпошта провела більше 30 безкоштовних семінарів по Україні та долучилася до 40 заходів українського та закордонних урядів у якості партнера.

      Ініціатива стала частиною комплексної програми з підтримки експорту малого та середнього бізнесу «E-Export program». У 2019 році E-Export school отримала 2 найпрестижніші нагороди у сфері поштової та експрес-доставки The World Post & Parcel Awards у категоріях «Поштові технології для e-commerce» та «Соціально відповідальні програми». Більше інформації можна знайти у соціальній мережі Facebook.

      Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ) підтримує стартапи й малі та середні підприємства (МСП) з метою підвищення їхньої конкурентоспроможності на внутрішньому ринку України та на міжнародних ринках, допомагає в розбудові спрощеного та прозорого бізнес-клімату, а також сприяє формуванню ефективної торгової політики, щоб забезпечити МСП можливістю скористатись перевагами від міжнародної торгівлі.

      TECHBUREAU – це агенція соціальних і екосистемних проектів. Місія агенції – допомагати українським підприємцям побудувати успішний бізнес та вийти на міжнародні ринки. Команда агенції поєднує експертизу у стратегії, комунікаціях, маркетингу, освіті та міжнародній діяльності.

      Perfectionist – це фільм-продакшин та креативна агенція, що базується в Києві. Працює над великими та малими продакшин проектами, маркетинговими активностями пов’язаними із відео маркетингом, виробляє відео-контент у великому масштабі.  

      Джерело: https://epo.org.ua

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16