Анонси















      Назад

      Стартувало дистанційне навчання для представників органів місцевого самоврядування Чернігівщини

      Сьогодні директор Департаменту розвитку економіки та сільського господарства облдержадміністрації Олександра Хомик  відкрила навчання за короткостроковою програмою «Підготовка проєктних заявок на окремі конкурси проєктів: конкурс проєктів ДФРР» для посадових  осіб  місцевого самоврядування виконавчих комітетів об’єднаних територіальних громад.

      Захід розрахований на 2 дні- 19-20 січня 2021 року.

      Під час навчання учасники заходу мають можливість дізнатись про практичні аспекти підготовки проєктів регіонального розвитку, що можуть фінансуватися за рахунок державного фонду регіонального розвитку.

      За словами пані Олександри Хомик, Державний фонд регіонального розвитку – це дієвий інструмент, що сприяє подоланню регіональних диспропорцій, та надає стимул розвитку регіонів, розбудові інфраструктури і соціальної сфери.

      Також Олександра Хомик акцентувала увагу присутніх, що в Чернігівській області з 14 січня по 28 лютого п.р. оголошено конкурсний відбір проєктів регіонального розвитку, що можуть фінансуватися за рахунок державного фонду регіонального розвитку у 2022 році.

      Пані Олександра зазначила, що при підготовці проєктних заявок потенційні заявники мають зосереджуватись на  розробці розвиткових проєктів, тобто тих, що насамперед спрямовані на забезпечення економічного розвитку регіону, активізації інвестиційної діяльності, підвищення рівня зайнятості населення.

      Таким чином, пріоритетними проєктами по напрямку «економічний розвиток регіонів», можуть стати ті проєкти, що стосуються нових індустріальних парків, економічних агломерацій, об’єктів туристичної інфраструктури, вирішення питання водопостачання у громадах, музеї науки тощо.

      Ознайомитися з умовами конкурсу можна на сайті облдержадміністрації та оновленій платформі ДФРР .

      Відділ проєктів регіонального розвитку

       

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16