Анонси














      Пропозиції інвесторів

      Назад

       

      До уваги суб’єктів підприємницької діяльності та зацікавлених осіб

       

       

      Посольство Республіки Білорусь в Україні з метою налагодження  білорусько-української співпраці направило інформацію про білоруських виробників котельного обладнання для альтернативних видів палива.

       

      При організації поставок білоруського котельного обладнання можливе застосування механізму лізингових схем за участю ТОВ "Промагролізінг Україна". Щодо продукції ВАТ "Мозирьсільмаш" діє програма пільгового кредитування Українських споживачів в ПАТ "Укргазбанк", що передбачає відшкодування кредитоотримувачу відсотків у розмірі облікової ставки Національного банку України.

      Перелік виробників котельного обладнання для альтернативних видів паливадодається.

      ***

       

      До уваги суб’єктів підприємницької діяльності та зацікавлених осіб

       

       

      Всесвітня федерація ММА пропонує можливість застосування на взаємовигідних умовах нижче перерахованих інвестицій:

       

      • організація на митницях пристроїв сканерів (перевірка вантажу і автомобіля без догляду). Об’єм інвестицій: 200 млн євро (1 установка коштує 1,5 млн євро). Інвестор тільки отримує 30% від проекту.
      • Будівництво сміттєпереробного заводу, потужність 100 тис.тонн – щорічно. Об’єм інвестицій: 50 млн євро. Окупність – 7 років.

      Тел. +38 044 279 20 45

      ***

       

      До уваги суб’єктів підприємницької діяльності та зацікавлених осіб

       

       

      Партнер асоціації професійних видів єдиноборств з Німеччини пропонує підприємствам і компаніям (на умовах створення спільного підприємства: інвестор отримує в СП – 50%) в нижче наведених галузях:

       

      • сільське господарство;
      • машинобудування;
      • лісопереробка;
      • сміттєпереробка;
      • експорт товарів та різної продукції з нашого регіону в Німеччину;
      • ІТ-бізнес і сфера високих технологій.

      Контактна особа – Шишов Павло (електронна пошта: [email protected],

      тел. +38 044 279 20 45).

      ***

       

      До уваги підприємств та організацій Чернігівської області, зацікавлених у співробітництві з білоруськими партнерами!

       

       

      Інформація РУП «Головне управління капітального будівництва» Управління справами Президента Республіки Білорусь про проведення процедур закупівель на будівництво «під ключ» об'єктів:

       

      1. Будівництво молокопереробного заводу в агромістечку Атоліно Мінського району потужністю переробки 150 тонн молока на добу».
      2. Реконструкція з розширенням картоплесховища в агромістечку Атоліно на 5 тис. тонн із збільшенням обсягу зберігання до 19 тис. тонн з цехами сортуванні та глибокої переробки».
      3. Комерційна пропозиція ВАТ «Килими Бреста».

       

      ***

       

       

      До уваги підприємств та організацій Чернігівської області, зацікавлених у співробітництві!

       

       

      На території Курської області планується реалізація ряду інноваційних проектів. У разі зацікавленості підприємств та організацій Чернігівської області в реалізації проектів, детальну інформацію можна отримати в Центрі інновацій Курської торгово-промислової палати за тел. (4712) 52-03-98.

       

       

      ***

       

       

      У рамках заходів, спрямованих на забезпечення зовнішньоекономічного та інвестиційного розвитку України, Європейська Асоціація Розвитку Бізнесу пропонує свої послуги по залученню інвестицій іноземних фінансових установ.

       

      Одним з головних завдань Європейської Асоціації Розвитку Бізнесу є сприяння зовнішньоекономічним та інвестиційним зв'язкам підприємств, установ та організацій, незалежно від форм власності.

      ЕАРБ готово організувати фінансування інвестиційних проектів Чернігівської області в усіх галузях економіки. Досвід успішно реалізованих ними проектів говорить про те, що отримання інвестицій можливо, якщо компанія-бенефіціар відповідає таким критеріям:

      1. Підприємство має активно працювати не менше 5 років.
      2. Підприємство повинно мати позитивний баланс (мінімум за останні 3 роки).
      3. Сума залучених коштів має бути не менш 5 млн. євро.
      4. При будівництві нових об’єктів необхідні правовстановлюючі документи на землю (право власності або оренда).

      ЕАРБ пропонує використовувати ресурси і досвід, накопичений за багато років роботи у фінансовому бізнесі для розвитку економіки у підконтрольному Вам регіоні. Для прийняття рішення про роботу над будь-яким проектом, ЕАРБ необхідно отримати короткий опис проекту, резюме компанії" бенефіціара та контактні дані відповідальної особи.

      Консалтингова структура ЕАРБ - компанія «INTERCONSULT», має представництва в інвестиційних установах ряду країн (у тому числі Європи та США) які працюють з українськими проектами. Успішний досвід роботи на фінансовому ринку більше 15 років.

      Короткий опис Європейської Асоціації Розвитку Бізнесу додається

       

      ***

       

       

       Міжнародна компанія «Соломон-груп» (м.Київ) надає ефективну інформаційну та методичну допомогу, а також сприяє підприємствам області стосовно якісної підготовки бізнес-планів та інвестиційних проектів (у відповідності до вимог Закону України «Про інвестиційну діяльність», наказу Мінекономрозвитку від 13 листопада 2012 року підтримка або ж з залучатися кредити вітчизняних та іноземних банків, гранти ЄС, а також іноземні інвестиції.

       

      Умови щодо налагодження співробітництва додаються

       

      ***

       

       

      До уваги суб’єктів підприємницької діяльності
      та зацікавлених осіб

       

       

      Компанія «Імпел Гріффін Груп» пропонує інвестиції в антіграфіті будівель, вагонів, набережних та у клінінгове обслуговування зупинок громадського транспорту Чернігівської області (інвестиційна пропозиція додається).

       

      Додаток 1

      Додаток 2

      Додаток 3

       

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16