Анонси















      Назад

      Загальні збори громадян Будянської територіальної громади


      Відповідно до графіка проведення загальних зборів громадян за місцем проживання, 15 березня відбулись загальні збори жителів Будянської територіальної громади.

      У роботі загальних зборів взяли участь: в.о. голови районної державної адміністрації Олексій Мірошниченко, помічник народного депутата України Анатолія Євлахова Володимир Полубень, інспектор поліції старший лейтенант поліції Олександр Тищенко та спеціаліст Корюківського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Оксана Єрмоленко.

      Про свою роботу за 2015 рік прозвітував та окреслив присутнім завдання на 2016 рік сільський голова Олег Лисенко. З інформацією про свою роботу виступили керівники місцевих бюджетних установ.

      Учасники зборів заслухали звіт щодо стану криміногенної ситуації та профілактики правопорушень на території громади, а також про роботу на території громади з соціально незахищеними верствами населення.

      Серед найбільш хвилюючих для жителів громади, були питання благоустрою території, ремонту водогону та сільського будинку культури.

      На зборах затвердили рішення про збір коштів на самооподаткування та пожежну охорону.



      Сектор інформаційної діяльності
      та комунікацій з громадськістю
      райдержадміністрації

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16