Анонси















      Назад

      Фундація AgroChallenge оголошує Всеукраїнський конкурс інноваційних агро-проектів

      AgroChallenge Foundation - грантовий фонд інноваційного розвитку аграрного сектору України створено з метою підтримки перспективних та інноваційних проектів за такими напрямками: технологічні розробки та ІТ-рішення для АПК, енергозберігаючі технології, тваринництво, рослинництво, переробка с/г продукції, меліорація, садівництво, с/г машинобудування, моделі сучасного села, виробництво комбікормів, добрив, тощо

      Дедлайн - 15 лютого 2017 р.

      Всі бажаючі без вікових або інших обмежень можуть подати заявку на участь у Всеукраїнському конкурсі проектів http://fond.agrochallenge.com.ua/

      AgroChallenge почав роботу в червні 2016 року. На конкурс було подано 69 заявок зі всієї України. У грудні 2016 року відбувся Фінал другого раунду Всеукраїнського конкурсу інноваційних проектів Agrochallenge. З 95 поданих проектів 8 фіналістів були підтримані Фондом аграрних інвестицій. Програма акселерації, в ході якої проекти готуються до подальшої комерціалізації, триває для цих та інших інноваційних проектів.

      Партнером Фундації в проведенні конкурсу стала Національна академія аграрних наук України. Таке партнерство у широкому сенсі наближує нас до європейського формату співпраці науки і бізнесу. Науково-дослідні організації володіють усім необхідним для експертизи проектів, їх якісного тестування у лабораторних умовах, оцінки інноваційності з наукової точки зору. AgroChallenge  забезпечує проектне оформлення результатів  дослідницької роботи, комерціалізацію, масштабування, залучення інвесторів.

      Одночасно відпрацьовується «пілотний» проект зі створення мережі інформаційно-сервісних центрів для надання послуг фермерам у регіонах. Це дозволить підвищити якість спрямованих на конкурс проектів, організувати взаємодію сільськогосподарських виробників з потенційними партнерами у форматі кластерів, створити стійку систему збуту для фермерських господарств.

      В березні п.р. на базі НТУУ «КПІ» у Києві пройде фінал 3-го раунду Всеукраїнського конкурсу інноваційних проектів AgroChallenge. 

      За детальною інформацією звертайтесь за телефоном  066 774 28 03 Юлія Бистрова  або електронкою: [email protected]  

      Контакти

      Додаткова інформація  http://www.gurt.org.ua/news/grants/36471/ .

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16