Анонси















      Назад

      Виграй грант на реалізацію своєї бізнес-ідеї від Платформи розвитку агробізнесу AgroTalks

      Розумна теплиця, безпілотні літальні апарати, роботи для збору врожаю, портативні датчики вимірювання глибини оранки поля, безпілотний трактор – це далеко не повний список реальних інноваційних і технологічних вітчизняних розробок на стику аграрної індустрії і застосування IT-технологій.

      Платформа розвитку агробізнесу AgroTalks - громадська організація, діяльність якої спрямована на розвиток сучасного і відповідального сільськогосподарського виробництва.

      AgroTalks – це платформа, яка об’єднує в собі школу бізнесу, нетворкінг-конференцію AgroTalks Day і краудфандингову платформу Donate Agro, як майданчик для розвитку актуальних ідей і пошуку інвестицій в уже готові комерційні та соціальні проекти.

      Місія громадської організації – допомогти нашим талановитим співвітчизникам реалізовувати свої інноваційні та технологічні ідеї, які спрямовані на зростання і поліпшення аграрного сектору України та світу, а також подбати про те, щоб інвестувати в агросектор стало вигідно.

      Для того, щоб реалізувати високу Місію, громадський рух AgroTalks запрошує до співпраці всіх активних учасників агроринку – агрохолдинги, кооперативи, асоціації, молодих стартаперів та підприємців, інвестиційні майданчики, галузевих експертів, вітчизняні та міжнародні IT-компанії.

      Якщо у вас є актуальна ідея, проект або прототип, і ви не знаєте, що робити далі: як доопрацювати проект, підготувати інвест документи, знайти кошти на проведення досліджень, або у вас є питання з аналізу місткості ринку, ви потребуєте експертно грошової оцінки вашої задумки та маєте безліч інших питань – Платформа розвитку агробізнесу AgroTalks – це ваш шанс.

      Конкурсна комісія AgroTalks розгляне всі заявки і в індивідуальному порядку перевірить кожну на відповідність критеріям відбору. Навіть якщо ваш проект не отримує грант на реалізацію своєї ідеї, в будь-якому випадку експерти та ментори дадуть Вам ряд консультацій та порад з розвитку вашого стартапу.

      Заявка

      Детально: http://agrotalks.com/

      Дедлайн: 28. 02. 2017

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16