Анонси















      Назад

      Гранти від проекту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку»

      Проект USAID «Агросільрозвиток» починає програму грантів для розширення ринків збуту та збільшення доданої вартості продукції МСП і с/г обслуговуючих кооперативів.

      Дедлайн - 20 лютого 2017 р.

      Проект USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» («Агросільрозвиток»), що здійснюється компанією «Кімонікс Інтернешнл Інк»., оголошує про початок надання грантів у межах свого Фонду стратегічних інвестицій згідно з Річним програмним запитом (APS) №01. 

      Запрошуємо зацікавлені підприємства надсилати концепції проектів для інвестування діяльності, спрямованої на збільшення доданої вартості у плодоовочевому та м’ясомолочному секторах, впровадження нових технологій переробки та післяврожайної обробки продукції, впровадження міжнародних стандартів якості та безпечності сільськогосподарської продукції, розширення ринків її збуту.

      Гранти за цією програмою надаватимуться:

      • малим і середнім підприємствам – виробникам сільськогосподарської продукції (МСП);
      • сільськогосподарським обслуговуючим кооперативам (СОК) та їх об’єднанням;
      • малим і середнім підприємствам (МСП) в сфері агропромислового сектору (переробка, логістика, збут, тощо);
      • галузевим сільськогосподарським асоціаціям.

      Загальною метою цієї програми грантів є розширення ринків збуту та збільшення доданої вартості продукції МСП та сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів. Проект насамперед підтримає такі пропозиції, які слугуватимуть моделями найкращої практики для реплікації та розширення в майбутньому. 

      Конкретні цілі програми включають:

      1) заохочення інвестицій у нові технології, модернізацію інфраструктури (післяврожайної діяльності, первинної переробки, зберігання, пакування, сушіння, засолювання, консервування, тощо);

      2) удосконалення холодного ланцюга/логістики з метою зменшення втрат після збору врожаю;

      3) заохочення інвестицій МСП у розробку нових продуктів, удосконалення процесів/системи збуту, тощо відповідно до вимог ринку;

      4) впровадження міжнародних стандартів якості та безпечності сільськогосподарської продукції (стандарти Global GAP, HACCP, інші);

      5) створення нових та/або розширення напрямків діяльності діючих сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів;

      6) створення нових робочих місць та підвищення продуктивності праці.

      Проект «Агросільрозвиток» планує надати протягом 2017 року приблизно 30 млн. гривень в рамках цього Річного програмного запиту (APS) через 25 запланованих грантів. Очікується, що сума кожної грантової угоди може коливатися в межах від 650 тис. грн. до 3 млн. грн., але кінцева сума залежатиме від грантової діяльності та остаточних переговорів і може виходити за межі цього діапазону. Очікується, що термін дії будь-якої грантової угоди за даним запитом не перевищуватиме 12 місяців.

      Приблизна дата початку грантової діяльності за даним запитом – 20 березня 2017 року. Тип гранту буде визначений у процесі переговорів.

      Проект «Агросільрозвиток» планує проводити оцінку та відбір концепцій проектів для надання грантів у декілька прийомів протягом 2017 року. Концепції грантових проектів для розгляду в першому раунді мають бути подані не пізніше 17.00 за місцевим часом 20 лютого 2017 року. Для участі у наступних раундах заявки можуть подаватись упродовж всього 2017 року та розглядатимуться по мірі надходження.

      Усі питання щодо цього оголошення просимо надсилати Дмитру Бєлону, менеджеру грантів, на електронну адресу: [email protected].

      Для того, щоб дати відповідь на запитання потенційних отримувачів грантів, проект USAID «Агросільрозвиток» час від часу проводитиме семінари, де пояснюватиме процедури і вимоги проекту щодо підготовки заявки і реалізації грантів. Перший семінар планується провести в лютому 2017 р. Точну дату буде повідомлено додатково через ті самі інтернет-сторінки, на яких розміщений Річний програмний запит. Семінари проводитимуться у офісі проекту USAID «Агросільрозвиток», або, на запит учасників конкурсу, в іншому регіоні чи дистанційно – у формі веб- або скайп конференції.

      Зацікавлені заявники, які відповідають критеріям прийнятності (див. Розділ ІІІ Річного програмного запиту) та бажають взяти участь у семінарі, повинні підтвердити свою присутність, надіславши прізвище, ім’я та по-батькові учасника і назву організації на адресу[email protected]. Присутньою на семінарі може бути лише одна особа від кожної організації.

      Річний програмний запит №01 проекту USAID «Агросільрозвиток» можна завантажити у доданому файлі.

      Інші новини проекту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» («Агросільрозвиток») - на нашій сторінці у Facebook:  https://www.facebook.com/usaid.ards

      Контакти:

      Аплікаційна форма:

      https://drive.google.com/drive/folders/0B8nbM1_eOHM-bV9QZ0tYWFVrNTg

      Детально: http://www.gurt.org.ua/news/grants/36560/

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      11 Серпня 2023 12:12
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16