Анонси















      Назад

      Програма Еразмус для молодих підприємців

      Міністерство економічного розвитку і торгівлі України інформує про програму ЄС «Еразмус для молодих підприємців» (Erasmus for Young Entrepreuners), яка є частиною Програми ЄС “Конкурентоспроможність підприємств малого і середнього бізнесу» (COSME).

      Програма «Еразмус для молодих підприємців» – програма транскордонного обміну, яка дає можливість новим підприємцям (мається на увазі не вік підприємця, а час з моменту започаткування підприємницької діяльності – до 3х років) набувати навичок і знань у досвідчених підприємців, які володіють малими підприємствами в інших країнах-учасницях програми ЄС COSME, а досвідченим підприємцям – дізнаватися про перспективи й нові бізнес-ідеї молодих підприємців, започатковувати співробітництво з іноземними партнерами й отримувати інформацію про нові ринки. Обмін досвідом здійснюється шляхом організації відрядження молодого (нового) підприємця до країни підприємця-господаря строком
      від 1 до 6 місяців.

      Кожному кандидатові на участь у Програмі необхідно звернутися до місцевого контактного пункту в його регіоні. Контактні дані щодо кожної країни містяться на сторінці за посиланням: http://bit.ly/2ouGnVL. У разі відсутності відповідного контактного пункту в Україні українські кандидати мають право звернутися до будь-якого контактного пункту в сусідніх країнах. Контактна особа з обраного контактного пункту опікуватиметься питаннями кандидата та координуватиме його дії протягом всієї програми обміну: допоможе скласти заявку, встановити успішні відносини з відповідним підприємцем, надасть відповіді на всі запитання.

      Наразі Єврокомісією оголошено конкурс на обрання вищезгаданих контактних пунктів.

      Дедлайн подачі заявок – 7 червня 2017, 17.00 год за брюссельським часом.

      Детальніше: http://sbiz.club/wp-content/uploads/2017/05/Informuvanna_Erazmus-dlya-molodyh-pidpryyemtsiv.pdf

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16