Анонси















      Назад

      Фонд «Монсанто»

      Громадські організації мають можливість подавати до Фонду «Монсанто» пропозиції соціальних проектів для сільських громад.

      В Україні Фонд «Монсанто» приймає пропозиції проектів для надання грантів за такими напрямами:

      • Надання базової освітньої підтримки, спрямованої на покращення освіти в сільських громадах, в тому числі за рахунок підтримки шкіл, бібліотек, наукових центрів, навчальних програм для фермерів та академічних програм, які збагачують чи доповнюють шкільні програми.
      • Забезпечення критичних потреб громад за рахунок розвитку продовольчої безпеки, санітарії, доступу до чистої води, громадської безпеки та різноманітних інших місцевих потреб.

      Заявки від організацій на фінансування проектів, подаються протягом двох періодів на рік.

      Перший період коливається від 1 січня - 28 лютого.

      Другий період коливається від 1 липня - 31 серпня.

      Щоб отримати запрошення для подання заявки, потрібно через форму за адресою www.monsantofund.org/about/contact/ надіслати опис організації та короткий опис проекту англійською мовою. Якщо Фонд «Монсанто» буде зацікавлений підтримати проект, представник організації надасть код запрошення. Усі грантові заявки та усі необхідні документи подаються онлайн та повинні бути перекладені англійською мовою.

      Мінімальний розмір гранту, що може бути наданий – 25 тис. доларів США. Проекти не повинні мати жодного зв’язку з комерційною діяльністю компанії «Монсанто». Проектна діяльність може бути розрахована на період до 12 місяців. Організації-заявники повинні бути зареєстровані принаймні за два роки перед поданням заявки. Заявники повинні надати підтвердження проведення нещодавнього зовнішнього аудиту фінансів організації за міжнародними стандартами.

      Додаткову інформацію про міжнародні гранти Фонду «Монсанто» можна отримати за адресою www.monsantofund.org/grants/international та http://www.monsantoglobal.com/global/ua/whoweare/Pages/our-locations.aspx .

      Контакти: Головний офіс – Сент-Луїс, Міссурі, США

      Офіс – м. Київ, 01033, Україна.

      Тел. (+38044) 4907575

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16