Анонси















      Назад

      Конкурс грантів від Східного партнерства. Місцевий та регіональний розвиток.

      В рамках ініціативи «Східне партнерство» Програма «U-LEAD з Європою» оголошує конкурс грантів, спрямованих на проекти місцевого та регіонального розвитку. 

      В рамках проекту GIZ «Платформа обміну для  регіонального розвитку в рамках угоди про асоціацію Грузії, Молдови та України» місцеві неурядові некомерційні організації запрошуються для отримання грантового фінансування.

      Гранти спрямовуються на підтримку проектів, цілі яких відповідають положенням ст. 446 глави 27 Угоди про асоціацію між ЄС і Україною, і відповідно, сприяють «взаєморозумінню та двосторонньому співробітництву у сфері регіональної політики щодо методів формування та реалізації регіональних політик, зокрема багаторівневого управління та партнерства, з особливим наголосом на розвитку відсталих територій та на територіальному співробітництві, при цьому створюючи канали зв’язку та активізуючи обмін інформацією між національними, регіональними та місцевими органами влади, соціально-економічними утвореннями та представниками громадянського суспільства».

      Проекти повинні бути повністю реалізовані в Україні. Транскордонні проекти не можуть фінансуватися за цією схемою.

      Очікуваний початок реалізації проектів 1 жовтня. Загальна тривалість проекту не повинна перевищувати 6 місяців.

      Заявники можуть подати заявку на проекти із загальним бюджетом до 12 500 євро (без урахування ПДВ).

      Проекти фінансуватимуться поступово, буде здійснений авансовий платіж, наступні транші залежатимуть від наданих фінансових рахунків і результатів моніторингу.

      Заявка повинна бути заповнена ​​англійською мовою і надіслана  електронною поштою на e-mail: [email protected] із зазначенням теми: «Заявка на грант» EaP // [Назва організації].

      Дедлайн: 30 серпня 2018 року.

      Оголошення результатів конкурсу відбудеться 10 вересня 2018 року.

      Детальна інформація  за посиланням: https://decentralization.gov.ua/news/9398

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      11 Серпня 2023 12:12
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16