Анонси















      Назад

      Оздоровлення та відпочинок дітей має важливе економічне та соціальне значення та, безумовно, є показником рівня життя населення та розвитку регіону в цілому

      На цьому наголосила директор Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації Олександра Хомик  в рамках робочої поїздки 24 вересня до Сновської об’єднаної громади. 

      Разом з  начальником управління інвестиційної та зовнішньоекономічної діяльності Департаменту Юрієм Сухомлиним та міським головою Олександром Медведьовим обговорені питання використання коштів  державного бюджету у поточному році та проблеми, що стримують будівельні роботи.

      Зокрема, єдиним закладом, що забезпечує оздоровлення та відпочинок дітей у період літніх канікул на території громади є Сновський дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Дружба». Збудований у 1965 році, він був профільним спортивним табором зі спортивної гімнастики. З 2004 року табір розпочав свою роботу, як оздоровчий заклад для відпочинку дітей.

      Щороку  в таборі, разом  з дітьми  із Сновщини  оздоровлюються і відпочивають  діти з різних регіонів України. На даний час житлові, господарські, побутові будівлі (приміщення) оздоровчого закладу підтримуються у робочому стані, проте потребують поточного ремонту та переоснащення для забезпечення комфортних умов перебування відпочиваючих дітей та функціонування закладу. Велика кількість споруд закладу, які, на жаль, уже застаріли, за останні 20 років не відновлювалась і не реконструювалася. Відбувалась лише нещадна експлуатація цього майна.

      Реалізація проекту «Капітальний ремонт приміщень будівель та споруд Сновського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку "Дружба" за адресою: Чернігівська обл., м. Сновськ, вул. Залізнична, 41» дасть змогу забезпечити належний рівень побутових умов для перебування дітей під час відпочинкових змін, створить умови для організації роботи обслуговуючого та педагогічного персоналу Сновського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Дружба», сприятиме підвищенню якості надання оздоровчих послуг як для дітей Сновського району Чернігівської області, так і для дітей з сусідніх районів та різних регіонів України, а також дозволить на більш якісному рівні проводити змагання зі спортивної гімнастики та в подальшому – надавати платні послуги з розміщення та тренування команд України зі спортивної гімнастики.

      В рамках Проекту планується здійснюються наступні заходи:

      • Капітальний ремонт приміщень спальних корпусів.
      • Капітальний ремонт приміщень їдальні.
      • Капітальний ремонт душових.
      • Капітальний ремонт приміщень спальних корпусів.
      • Придбання обладнання та устаткування для їдальні.
      • Облаштування тротуарних доріжок.

      Вартість капітального ремонту приміщень будівель та споруд Сновського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку "Дружба" становить 2,7 млн грн у т.ч. 2,1 млн грн – кошти державного фонду регіонального розвитку облдержадміністрації.

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16