Анонси















      Назад

      Бібліотекарі ділилися досвідом

      За ініціативи Чернігівського обласного відділення Української бібліотечної асоціації на базі Макошинської філії краєзнавчо-інформаційного центру відбувся виїзний круглий стіл «Я пропоную свій досвід» для сільських бібліотекарів територіальних громад області

      Це вже шостий такий захід Чернігівського обласного відділення УБА на базі кращих сільських бібліотек року. В ході цього продуктивного семінару бібліотекарі  мали змогу поділитися своїм досвідом та запозичити родзинки, особливості роботи своїх колег.

      Завдяки прямій трансляції учасники круглого столу поспілкувалися з Президенткою ВГО УБА Оксаною Бруй, завідувачкою науково-методичним відділом Національної бібліотеки України імені Ярослава Мудрого Тетяною Богуш. З вітальними словами до присутніх звертались Голова Чернігівського УБА Інна Аліференко, директор Чернігівської обласної бібліотеки для юнацтва Марина Латамарчук, секретар Менської міської ради Юрій Стальниченко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчого комітету Менської міської ради Вікторія Прищепа, начальник відділу культури Менської міської ради Світлана Шелудько та директор КЗ «Менська публічна бібліотека» Олена Невжинська.

      У бібліотекарів також була нагода познайомитися з новим простором Менської міської бібліотеки. Всі залишились задоволеними від спілкування та отриманої інформації.

       
       
       

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16