Анонси














      Німецька Служба Старших Експертів SES

      Назад


      Німецька Служба Старших Експертів SES


      Німецька Служба Старших Експертів SES - фонд німецької економіки з міжнародного співробітництва - це провідна громадська організація Німеччини, яка об'єднує вийшовши на пенсію фахівців і керівних працівників, які надають консультативні послуги на громадських засадах. Починаючи з 1983 року ця некомерційна організація пропонує допомогу для самодопомоги по всьому світу, переважно в країнах, що розвиваються, і країнах з перехідною економікою, а також в самій Німеччині.

       

      Засновниками SES є головні об'єднання німецької економіки: Федеральний Союз Німецької Промисловості (BDI), Федеральне Об'єднання Німецьких Союзів Роботодавців (BDA), Німецька Торгово-промислова Палата (DIHK) і Центральне Об'єднання Союзів Німецьких Ремісників (ZDH). Діяльність SES за кордоном фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку (BMZ).

       

      За допомогою Харківського німецького центру, який є Регіональним представником програми Німецької Служби Старших Експертів Ви можете запросити ses експерта. Це відкриває нові можливості для наших організацій, підприємств, установ по залученню німецьких фахівців в самих різних галузях в якості експертів-консультантів. Представниками програми в Харківському німецькому центрі є Дмитро Кольчик.

       

      Старші експерти

      Головна відмінна риса експертів SES - їх багаторічний досвід. Експерти безоплатно передають свої знання та підвищують кваліфікацію колег по професії в усьому світі. Вони володіють знаннями з більш ніж 50 галузей економіки, крім того високою соціальною компетентністю, готовністю пристосуватися до місцевих умов, і часто хорошим знанням іноземних мов. Вони не несуть витрат у зв'язку зі своєю діяльністю для SES і повністю забезпечені страховим захистом на період проведення проекту.

       

      Замовник. Запросити ses експерта

      Послуги SES розраховані перш за все на малі і середні підприємства, органи комунального управління, палати і економічні об'єднання, соціальні та медичні установи, а також організації, що працюють в сфері освіти і підвищення кваліфікації. Крім цього SES успішно співпрацює з іншими міжнародними організаціями з розвитку.

       

      Умови реалізації проекту

      У своїй роботі SES орієнтується на попит і потреби клієнта. Служба приймає заявку від замовника, перевіряє поставлені їм завдання і укладає окремі угоди з замовником і експертом. Діяльність експертів носить консультативний характер. Відповідальність за впровадження рекомендацій несе замовник. Одним з найважливіших умов роботи старших експертів є збереження прав третіх осіб на інтелектуальну власність.

       

      Фінансування

      Відповідно до принципів діяльності SES замовник повинен нести всі пов'язані з проектом витрати, в першу чергу витрати на місці проведення проекту. Однак, якщо замовники не можуть оплатити витрати на міжнародний переліт та адміністративні витрати SES, кошти можуть бути надані Федеральним міністерством економічного співробітництва і розвитку BMZ.

       

      Детальніше на російській мові на сайті SES: www.ses-bonn.de/ru/o-nas.html та

      http://dzentrum.com.ua/biz/ses/


      Контакти:
      Харківський німецький центр - Deutsches Zentrum ТОВ «Німецький центр бізнесу і туризму»

      Юридична адреса:

      61072 Україна,

      м.Харків, вул. 23 Августа, 40

      Фактична адреса:

      61002 Україна,

      м.Харків, вул. Пушкінська, 57

      Час роботи: Пн-Пт 09.00-17.00 (перерва з 13.00-14.00)

       

      Тел. / Факс: (057) 755-55-95

      Тел .: +38 057 345 22 95

      Тел: +38 050 300 90 10

       

      E-mail: [email protected]

       

      E-mail: [email protected]

      Internet: www.dzentrum.com.ua

      Коротку презентацію програми російською мовою можна скачати тут:  

      Краткая презентация программы на русском (скачать)

      Анкету для участі в програмі можна скачати тут:

      Анкета для участия в программе (скачать)

       

      За інформацією щодо участі звертайтеся до Департаменту економічного розвитку Чернігівської облдержадміністрації за тел. (0462) 669-381 та 675-016.


      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      11 Серпня 2023 12:12
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16