Анонси















      Назад

      Про розподіл коштів ДФРР, розвиток опорних шкіл — на нараді Мінрегіону

       

      01.08.2017 під головуванням заступника Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Льва Парцхаладзе відбулася відео-нарада з представниками облдержадміністрацій. Говорили про актуальні питання регіонального розвитку.

      Заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Лев Парцхаладзе дав доручення регіонам прискорити підготовку регіональних інвестиційних проектів, які можуть фінансуватися за рахунок Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) у 2018 році.

       «Щоб уникнути в наступному році ситуацій, коли проекти не встигають реалізовувати через те, що гроші на їх фінансування було виділено занадто пізно, ми закликаємо регіони якомога швидше подавати проектну документацію і проводити регіональні конкурси. Активну роботу щодо проектів, що можуть фінансуватися за рахунок ДФРР у наступному році, потрібно починати вже зараз. Чим швидше буде розроблена, розглянута і прийнята відповідна документація, тим швидше буде виділено фінансування і проекти почнуть реалізовуватися», — сказав він.

      Також Парцхаладзе наголосив на важливості реалізації інфраструктурних проектів в регіонах: сучасних сервісних центрів адмінпослуг, медичних амбулаторій, центрів безпеки і Нового Освітнього Простору в українських школах. «Це базові інфраструктурні проекти, з яких починається добробут для людей. Реалізувавши їх у сільській місцевості, ми зробимо найголовніше – відродимо українське село», — додав заступник Міністра.

      Від Чернігівської області участь у нараді взяли представники від Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації, управлінь охорони здоров’я, освіти  і науки.

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16