Анонси















      Назад

      Форум зі стратегічного планування громад в Чернігові

      17 вересня в м.Чернігів відбувся Форум зі стратегічного планування громад Чернігівської та Київської областей в рамках реалізації проекту «Підтримка реформи місцевого самоврядування – впровадження партисипативної моделі стратегічного планування в громадах Північної, Центральної та Західної України».

       До роботи Форуму долучилися й представники Департаменту економічного розвитку. Захід проведений на базі Чернігівського Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади.

      Учасники Форуму обговорили компоненти моделі партисипативного стратегічного планування з висвітленням відповідної методології та інструментів, що застосовуються в роботі експертів. Окремо учасники зупинилися й на шляхах зміцнення механізмів співпраці між місцевими органами влади та громадянським суспільством (включаючи бюджет участі, громадські консультації). Фахівці ознайомилися з найкращими стандартами FRDL в цій галузі в Україні та успішними практиками з реалізації стратегічного планування.

      За інформацією Чернігівського Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16