Анонси















      Назад

      Чарівні, розумні та сильні духом - жінки області зібралися на Форум

      Днями в Чернігові відбувся Чернігівський обласний жіночий Форум присвячений 25-річчю Громадської організації "Спілка жінок Чернігівщини". Учасниками форуму стали жінки різного роду занять та вікових категорій, яких об'єднує активна жіноча позиція. Активні жінки з усієї області  підбили підсумки роботи за весь період та напрацювали шляхи подальшої діяльності.

      З вітальними словами виступили заступник голови облдержадміністрації Наталія Романова та заступник голови обласної ради Валентин Мельничук. За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди 25-річчя від дня заснування громадської організації «Спілка жінок Чернігівщини» Почесними грамотами облдержадміністрації було нагороджено активних представниць жіночої статті області.

      Однією зі спікерів Форуму стала заступник директора Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації Світлана Полторацька. Під час панельної дискусії «Розширення економічних можливостей та прав жінок. Жінка і бізнес», спікером якої й виступила пані Світлана, учасники обговорили питання професійного, управлінського та підприємницького потенціалу жінок, роль жінок в економічному розвитку області, проаналізували перешкоди, які заважають жінкам розвивати власний бізнес, окреслили нові виклики і можливості для удосконалення  жіночого підприємництва.

      Довідково

      Організація "Спілка жінок Чернігівщини" започаткувала проведення в області низки заходів, зокрема з 1998 року — конкурсу «Жінка року», з 2000-го — акції «16 днів проти насильства», з 2001-го — виставки-ярмарку «Що може жінка», з 2008-го — акції «Жінки, знайте свої права» та багато інших. Крім того, у 2000 році при Спілці жінок вперше створено бізнес-об’єднання Чернігівська міська Ліга (клуб) ділових і професійних жінок. Цьогоріч стартував проект «Успішна жінка — успішна громада» по створенню жіночих організацій в ОТГ, аби залучити активних жінок до участі у її розбудові.

      За матеріалами Чернігівської облдержадміністрації

      Назад

       
       

      30 Серпня 2023 10:08
      29 Червня 2023 11:23
      26 Травня 2023 10:50
      16 Листопада 2022 11:05
      27 Квітня 2022 11:16